God smag og godt selskab er sundt

Press/Media: Press / Media

Description

De senere år forsøger flere eksperter at overbevise om, at det måske ligefrrem kan slanke, hvis man giver sig selv lov til at gå efter smagen, nydelsen og samværet omkring det gode måltid i stedet for at følge de mange slanketips. Boris Andersen, ph.d.-studerende fra Aalborg Universitets forskningsgruppe Foodscape, Innovation og Netværk, udtaler, at velsmagende mad især kan være en kilde til en sanseoplevelse, der gør, at vi ikke har brug for at spise så meget.
Period7 Jul 2012

Media coverage

3

Media coverage

  • TitleGod smag og godt selskab er sundt
    Media name/outletMidtjyllands Avis
    Duration/Length/Size10,11
    Date07/07/2012
    Producer/AuthorBine Madsen
    PersonsBoris Andersen
  • TitleGod smag og godt selskab er sundt
    Media name/outletSkive Folkeblad
    Duration/Length/Size12, 13
    Date07/07/2012
    Producer/AuthorBine Madsen
    PersonsBoris Andersen
  • TitleGod smag og godt selskab er sundt
    Media name/outletFlensborg Avis
    Duration/Length/Size19
    Date07/07/2012
    Producer/AuthorBine Madsen
    PersonsBoris Andersen