Kunstige bøffer skal redde klimaet

Press/Media: Press / Media

Description

Fremtiden byder ifølge eksperter på både kødmangel og miljøproblemer. Fremstilling af kunstigt kød er derfor blevet et voksende forskningsområde og en mulig løsning på klimaproblemerne. Trine Fink, der er stamcelleforsker ved Aalborg Universitet, tvivler imidlertid på, om det kan lade sig gøre at producere kunstigt kød, som forbrugerne vil tage til sig. - Kød tager smag efter, hvordan dyret er vokset op, hvor meget det bruger musklerne, og hvad det spiser. Jeg har svært ved at se, hvordan man kan få den rette struktur og smag i stamcellekød, siger hun. (Lars Lindevall Hansen og Kristian Djurhuus) Øvrig kilde|24timer Århus|05-02-2010|1. sektion|side 4 Øvrig kilde|24timer Danmark|05-02-2010|1. sektion|side 4
Period5 Feb 2010

Media coverage

1

Media coverage