Sommerskole afprøver ny og kreativ fødevareuddannelse

  • Anna Marie Fisker

    Press/Media: Press / Media

    Description

    "25 studerende fra forskellige lande og uddannelser har nu i ti dage eksperimenteret med mel, pasta og fisk på Aalborg Universitet.
    Deres konkrete mål har været at skabe en take-away-ret i en spændende
    emballage, som de senere skal lave test på at markedsføre i Fårup Sommerland."

    "- Hvis en producent skal have en bæredygtig økonomi i udvikling af nye produkter, er det nødvendigt, at fødevareudvikleren kan tænke i helheder. Det er ikke nok at udvikle et godt produkt, hvis emballagen er kedelig, siger Anna Marie Fisker."

    Period27 Aug 2010

    Media contributions

    1

    Media contributions

    • TitleSommerskole afprøver ny og kreativ fødevareuddannelse
      Media name/outletDansk Handelsblad
      Media typePrint
      Date27/08/2010
      Producer/AuthorHelle-Karin Helstrand
      PersonsAnna Marie Fisker