• Fibigerstræde 4, 107a

    9220 Aalborg Ø

    Denmark

20162023

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research profile

Anne Mørk forsker primært i børneret, særligt inden for områderne socialret, familieret og menneskerettigheder. Hun udgav i 2019 sin ph.d.-afhandling med titlen ”Børns processuelle rettigheder i tvangsanbringelsessager”, der ud over de socialretlige regler tillige omhandler børns partsstatus og processuelle menneskerettigheder. Anne har efterfølgende primært beskæftiget sig med børns menneskerettigheder, herunder særligt som bidragsyder og medredaktør på en engelsksproget antologi, der blev publiceret i februar 2020. Anne er en del af Juridisk Instituts forskningsgruppe "SPARC".

Teaching profile

På Juridisk Institut, varetager Anne Mørk undervisning i forvaltningsret, socialret, socialforvaltningsret, og børneret og så er hun fagansvarlig for specialiseringsfagene ”Socialret - børn og unge" og "Børneret”. Anne varetager endvidere undervisning i forvaltningsret på erhvervajurauddannelsen og uddannelsen for politik og administration og i socialret på socialrådgiveruddannelsen – alle på Aalborg Universitet.

Education/Academic qualification

Jura, Ph.d., Børns processuelle rettigheder i tvangsanbringelsessager

Award Date: 13 Dec 2018

Keywords

  • Law

Fingerprint

The fingerprint consists of automatically generated concepts related to the associated persons. It is updated automatically, when new content is added.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations from the last five years

Dive into details by clicking on the dots.