If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research profile

Mit ph.d.-projekt positionerer sig inden for det overordnede forskningsprojekt ”Anger: A study of norms for the expression and justification of anger” og er indlejret i delprojektet ”Norms of anger expressions within and across two generations”. Mens min ph.d.-vejleder, Morten Kyed, undersøger normer for vredesudtryk i babyboomer-generationen (født 1945-65), undersøger jeg tilsvarende i I-generationen (født efter 1995). Hertil undersøger jeg hvilke normer, der regulerer og retfærdiggør vrede, samt om og hvordan klasse, køn og etnicitet har betydning for, om vreden anerkendes som et legitimt udtryk i de unges hverdagsliv. Da I-generationen er en generation, der er opvokset i en digital tidsalder, har jeg desuden et særligt øje for de sociale mediers betydninger for de unges vredesnormer og udtryksformer. Målet er at beskrive et følelsesmæssigt regime under udvikling.

Teaching profile

På sociologiuddannelsens bachelor- og kandidatuddannelse afvikler jeg forelæsninger, øvelsestimer og portfolioseminarer inden for emotionssociologi og kvalitativ metode. Derudover består min undervisning af vejledning og eksamination af projektgrupper på både bachelor- og kandidatniveau samt af censorering på uddannelsens forskellige mundtlige og skriftlige eksaminer.

Keywords

  • Sociology and Social Conditions

Fingerprint

The fingerprint consists of automatically generated concepts related to the associated persons. It is updated automatically, when new content is added.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations from the last five years

Dive into details by clicking on the dots.