Personal profile

Research profile

Jeg er knyttet til forskningsgruppen CEDOMUS; Center for dokumentation og forskning i musikterapi, hvor jeg indgår i forskellige primært kvalitative projekter, der handler om hvordan musikterapi kan anvendes til gavn for mennesker med forskellige udfordringer - og i mange forskellige kontekster. Derudover er jeg tilknyttet den tværfaglige forskningsgruppe TEN; tid, eksistens og naturforbundethed. Her er fokus at undersøge, hvad det vil sige at føle sig forbundet med verden og naturen og at finde nye veje via gruppens forskellige faglige baggrunde til en bære- og væredygtig fremtid, med større omsorg for planeten inklusiv andre arter end mennesker.

Administrative profile

Jeg er faglig koordinator af vores 2årige eftervidereuddannelse Musik, psykologi og sundhed, på Aalborg Universitet i København.

Teaching profile

Jeg underviser på både bachelor, kandidat og ph.d. niveau, primært musikterapistuderende (siden 1998) og studerende ved Musik, psykologi og sundhed (siden 2012), særligt i terapeutiske fag samt supervision, hvor der er fokus på at den studerende udvikler sig fagpersonligt frem mod en nærværende, empatisk og etisk båret professionel identitet. Derudover underviser jeg andre faggrupper i emner som kontakt og tilknytning, mentalisering, det kreative ubevidste, musiklytning, musisk kommunikation m.v.

Expertise related to UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This person’s work contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 3 - Good Health and Well-being
  • SDG 4 - Quality Education
  • SDG 10 - Reduced Inequalities

Keywords

  • Music Therapy

Fingerprint

The fingerprint consists of automatically generated concepts related to the associated persons. It is updated automatically, when new content is added.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations from the last five years

Dive into details by clicking on the dots.