Julie Mathilde Würtz Jensen
20172024

Research activity per year

Personal profile

Research profile

I min forskning er jeg optaget af, hvordan organisationer kan forbedre leveringen af rådgivning til kriminalitetsofre vha. interorganisatoriske samarbejder. Herunder er jeg særligt optaget af tre dele af rådgivning til ofre. For det første forsker jeg i, hvad det vil sige at blive udsat for kriminalitet, og hvilke rådgivningsbehov det enkelte offer kan se sig have. For det andet er jeg særligt optaget af de mekanismer og betingelser, der skal være til stede for at organisationer kan levere interorganisatoriske rådgivningsløsninger til ofre. Endelig forsøger jeg at blive klogere på, hvordan brugen af interorganisatoriske relationer kan bidrage til at kapacitetsopbygge organisationer, så de kontinuerligt kan levere en relevant rådgivning til ofre.

Expertise related to UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This person’s work contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 16 - Peace, Justice and Strong Institutions
  • SDG 17 - Partnerships for the Goals

Education/Academic qualification

Masters in Sociology, cand.scient.soc, Dropped out - what now?

1 Sept 201714 Jun 2019

Award Date: 14 Jun 2019

Keywords

  • Sociology and Social Conditions

Fingerprint

The fingerprint consists of automatically generated concepts related to the associated persons. It is updated automatically, when new content is added.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations from the last five years

Dive into details by clicking on the dots.