Årets underviser ved Studienævn for Teknoantropologi

Prize: Educational prizes

Description

Louise Pape-Haugaard er indstillet og valgt som Årets underviser af os studerende på campus Aalborg, som har været så heldige at stifte bekendtskab med denne engagerede underviser. Louise har fulgt os fra basis til bachelor, og vi er langt fra trætte af hende endnu.
Louise er sådan en underviser som kan alle navnene på de studerende hun har undervist og vejledt. Louises insisteren på flere modeller understreger hendes ingeniørbaggrund, men hun har forståelse for de mere bløde værdier af vores faglighed, at fremhæve disse vigtige kompetencer, samt at få sat disse i spil.
Louise kæmper vores sag for studiemiljøet, hvor hun tager vores frustrationer og feedback seriøst, uden at bagatalisere. På forelæsningsbasis aktiverer hun os til aktivt at deltage, at søge diskussionerne og at sætte ord og begreber på vores tanker.
Hun sætter sig ind i vores situation og kommunikerer på vores niveau, samtidig med at presse og til at søge udfordringerne. Hun lægger ikke skjul på sine tårnhøje forventninger til os fagligt, og selvom det kan virke lidt skræmmende, er det også samtidig motiverende. Hun tror på os og vores kompetencer, og hun bestræber sig derfor på at promovere os studerende og tage os med til arrangementer, samt invitere gæsteforelæser.