Activities per year
Project Details
Description
Netværkets mål er at belyse muligheder og barrierer for de nye
fødevarer baseret på bæredygtig produktion af mælkeproteiner via
fermentering. Netværket er et pre-kompetitivt forum på tværs af
videnskaber, brancheorganisationer, virksomheder, forbrugere og
myndigheder. Netværket producerer et ”roadmap” for opbygning af en
dansk cellulær fødevareproduktion med fokus på mælkeproteiner.
fødevarer baseret på bæredygtig produktion af mælkeproteiner via
fermentering. Netværket er et pre-kompetitivt forum på tværs af
videnskaber, brancheorganisationer, virksomheder, forbrugere og
myndigheder. Netværket producerer et ”roadmap” for opbygning af en
dansk cellulær fødevareproduktion med fokus på mælkeproteiner.
Status | Finished |
---|---|
Effective start/end date | 01/02/2022 → 31/01/2024 |
Collaborative partners
- ProteinFrontiers Aps (lead)
Activities
- 1 Conference presentations
-
Upcycling of liquid and solid side streams from agricultural and food industry using microbial fermentation
Mette Lübeck (Lecturer)
17 Mar 2022Activity: Talks and presentations › Conference presentations
Research output
- 1 Poster
-
Fungal fermentation for food protein production in upcycled agro-industrial side-streams.
Lübeck, M. & Stephensen Lübeck, P., 2023, p. 544.Research output: Contribution to conference without publisher/journal › Poster › Research
File282 Downloads (Pure)