Kompetenceudvikling og uddannelsesbehov hos faglærte til plantebaseret fødevareproduktion

Project Details

Description

Plantekompetent har til formål at forbedre mulighederne for udbud af både økologiske og konventionelle plantebaserede fødevarer af høj kvalitet ved at styrke virksomheders produktionskompetencer gennem A) Formidling i sektoren af virksomheders kompetencestrategier B) Systematisering af fremtidige kompetencebehov inden for plantebaseret fødevareproduktion C) Udvikling af strategier for at imødekomme disse kompetencebehov.

Layman's description

Plantekompetent har til formål at forbedre mulighederne for udbud af både økologiske og konventionelle plantebaserede fødevarer af høj kvalitet ved at styrke virksomheders produktionskompetencer gennem A) Formidling i sektoren af virksomheders kompetencestrategier B) Systematisering af fremtidige kompetencebehov inden for plantebaseret fødevareproduktion C) Udvikling af strategier for at imødekomme disse kompetencebehov.

Key findings

Skabe overblik over fremtidige kompetencebehov samt behov for nye efteruddannelser og nye elementer i uddannelser til forskellige fagprofessionelle grupper.
Short titlePlantekompetent
StatusActive
Effective start/end date01/01/202431/12/2025

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This project contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 2 - Zero Hunger
  • SDG 4 - Quality Education
  • SDG 12 - Responsible Consumption and Production