Livslang lærings rolle i den digitale transformation og digitale inklusion - arbejdslivet II

Project Details

Description

Forskningsprojekt til udvikling af designprincipper for bæredygtige digitale læringspraksisser i voksenlæring med fokus på arbejdslivet. Digitale kompetencer er aktuelle og basale i et livslangt læringsperspektiv. Arbejdsmarkedet ændrer sig og der er brug for at arbejdsstyrken kan indgår i den digitale omstilling. Det kræver imidlertid, at kompetencerne og mulighederne for at opnå disse er til stede og løsningerne for efteruddannelsesaktiviteter står mål med ændrede behov for uddannelse og læring.
Projektet skal bidrage til Nordisk Ministerråds handlingsplan i 2021-2024, som efterspørger initiativer, der inddrager alle nordiske borgere i den grønne omstilling og digitale udvikling; udnytter potentialet i omstillingen; og modvirker at kløfterne i samfundet øges på grund af omstillingen. Resultatet fra forskningen vil også fremme implementeringen af den europæiske handlingsplan for digital læring 2021–2027 i Norden.
StatusFinished
Effective start/end date30/11/202131/12/2023

Collaborative partners

  • VIA University College
  • NVL Digital

UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This project contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 4 - Quality Education