Activities per year
Project Details
Description
Projektet sætter fokus på ernæring til såvel patienter som personale på hele sygehuset og der prioriteres en tværfaglig tilgang. Vi søger en ny måde at udvikle et fagområde på, der kræver en bred indsats af mange faggrupper fra lægen til køkkenmedarbejderen, fra den offentlige forvalter til den lille innovative fødevareproducent. Projektet inddrager bl.a utraditionelle samarbejdspartnere med anden faglig baggrund end den sundhedsvidenskabelige, såsom kokke, kendere af offentlig forvaltning, antropologer, eventmagere, sensorikere. FOOD+ opsætter i samarbejde med ernæringsudvalget en konference 18. august 2010 på Utzon Center, Aalborg, hvor deltagerne repræsenterer ovennævnte grupper herunder dog især sundheds- og ernæringspersonale på de nordjyske sygehuse samt repræsentanter fra det regionale erhvervsliv.
Samarbejdspartnere:
Food+, Center for Food Science, Design & Experience, Aalborg Universitet og Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Sygehus samt Regional Udvikling og Praksissektoren i Region Nordjylland.
Samarbejdspartnere:
Food+, Center for Food Science, Design & Experience, Aalborg Universitet og Center for Ernæring og Tarmsygdomme, Aalborg Sygehus samt Regional Udvikling og Praksissektoren i Region Nordjylland.
Status | Finished |
---|---|
Effective start/end date | 01/11/2009 → 31/10/2010 |
Activities
- 1 Conference organisation or participation
-
Food+ - Rundt om Fremtidens Sygehusmåltid -Videns- og idédag
Anna Marie Fisker (Organizer)
18 Aug 2010Activity: Attending an event › Conference organisation or participation