The International Networked Learning Conference 2010 (NLC)

Project Details

Description

Fra 3.-4. maj 2010 afholdes den syvende internationale "Networked Learning Conference" i Aalborg. Konferencen afholdes i samarbejde mellem Aalborg Universitet, Lancaster University, Open University UK, Open University NL.

Konferencen er en mulighed for at deltage i et forum for kritisk undersøgelse, analyse og teoriudvikling af feltet "networked learning". Konferencen er fokuseret om følgende temaer:

- Teori- og metodeudvikling i forhold til forskning i netbaseret læring.

- Design og facilitering af netbaseret læring.

-Net-baseret læring i en international udviklingskontekst.

"The International Networked Learning Conference" er en international, forskningsbaseret konference, der siden den første konference i 1998 har udviklet sig til at være den centrale begivenhed for det internationale forskningsmiljø i læring på og med internettet. Konferencen samler forskere fra hele verden dog med flest deltagere fra Europa. Udover forskere deltager også praktikere, ledere og teknologieksperter på konferencen. Der forventes ca. 150 deltagere.

Alle konference papers bliver peer reviewed og publiceret i proceedings. De bedste konference papers bliver endvidere udvalgt til publicering i internationale forskningstidsskrifter.

Det er en stor ære, at vi har fået konferencen til Danmark, og det er en anerkendelse af, at vi i Danmark har en særlig tilgang til net-baseret læring, som der internationalt er en stor interesse for.

StatusFinished
Effective start/end date03/05/201031/08/2010

Collaborative partners

  • Lancaster University (Project partner)
  • Utrecht University (Project partner)
  • University of Glasgow (Project partner)

Funding

  • Kultur og Kommunikation
  • Det Obelske Familiefond

Keywords

  • Networked learning conference
  • Networked learning