Abstract

Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedrørende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en omlægning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse på en erfaringsudveksling om nye ideer på disse områder.
Original languageDanish
Publication date2009
Number of pages24
Finished01/12/2009
Publication statusPublished - 2009

Keywords

  Cite this

  @misc{fc1a4b7bad644a60adbc4b405a53c7ec,
  title = "Anbefalinger til organisering af uddannelserne",
  abstract = "Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedr{\o}rende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en oml{\ae}gning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse p{\aa} en erfaringsudveksling om nye ideer p{\aa} disse omr{\aa}der.",
  keywords = "uddannelse, akkreditering, undervisning, p{\ae}dagogik, l{\ae}ring, studieordning, undervisningsform",
  author = "Lars Andersen and Andersen, {Lars D{\o}vling} and Hornemann, {Birte C.} and Johansen, {Lene {\O}stergaard} and Annette Lorentsen and Nicolai Stein{\o}",
  year = "2009",
  language = "Dansk",

  }

  Anbefalinger til organisering af uddannelserne. / Andersen, Lars; Andersen, Lars Døvling; Hornemann, Birte C.; Johansen, Lene Østergaard; Lorentsen, Annette; Steinø, Nicolai.

  2009. 24 p., Dec 01, 2009.

  Research output: Memorandum/expositionMemorandumCommissioned

  TY - GEN

  T1 - Anbefalinger til organisering af uddannelserne

  AU - Andersen, Lars

  AU - Andersen, Lars Døvling

  AU - Hornemann, Birte C.

  AU - Johansen, Lene Østergaard

  AU - Lorentsen, Annette

  AU - Steinø, Nicolai

  PY - 2009

  Y1 - 2009

  N2 - Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedrørende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en omlægning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse på en erfaringsudveksling om nye ideer på disse områder.

  AB - Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedrørende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en omlægning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse på en erfaringsudveksling om nye ideer på disse områder.

  KW - uddannelse

  KW - akkreditering

  KW - undervisning

  KW - pædagogik

  KW - læring

  KW - studieordning

  KW - undervisningsform

  M3 - Faglig redegørelse

  ER -