217 Downloads (Pure)

Abstract

Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedrørende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en omlægning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse på en erfaringsudveksling om nye ideer på disse områder.
Original languageDanish
Publication date2009
Number of pages24
Finished01/12/2009
Publication statusPublished - 2009

Cite this

@misc{fc1a4b7bad644a60adbc4b405a53c7ec,
title = "Anbefalinger til organisering af uddannelserne",
abstract = "Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedr{\o}rende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en oml{\ae}gning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse p{\aa} en erfaringsudveksling om nye ideer p{\aa} disse omr{\aa}der.",
keywords = "uddannelse, akkreditering, undervisning, p{\ae}dagogik, l{\ae}ring, studieordning, undervisningsform",
author = "Lars Andersen and Andersen, {Lars D{\o}vling} and Hornemann, {Birte C.} and Johansen, {Lene {\O}stergaard} and Annette Lorentsen and Nicolai Stein{\o}",
year = "2009",
language = "Dansk",

}

Anbefalinger til organisering af uddannelserne. / Andersen, Lars; Andersen, Lars Døvling; Hornemann, Birte C.; Johansen, Lene Østergaard; Lorentsen, Annette; Steinø, Nicolai.

2009. 24 p., Dec 01, 2009.

Research output: Memorandum/expositionMemorandumCommissioned

TY - GEN

T1 - Anbefalinger til organisering af uddannelserne

AU - Andersen, Lars

AU - Andersen, Lars Døvling

AU - Hornemann, Birte C.

AU - Johansen, Lene Østergaard

AU - Lorentsen, Annette

AU - Steinø, Nicolai

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedrørende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en omlægning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse på en erfaringsudveksling om nye ideer på disse områder.

AB - Notatet sammenfatter de diskussioner, som det af fakulteterne nedsatte udvalg vedrørende nye undervisnings- og eksamensformer har haft, og de anbefalinger til en omlægning af vores uddannelsessystem, som udvalget har valgt at give. Notatet er samtidig en begyndelse på en erfaringsudveksling om nye ideer på disse områder.

KW - uddannelse

KW - akkreditering

KW - undervisning

KW - pædagogik

KW - læring

KW - studieordning

KW - undervisningsform

M3 - Faglig redegørelse

ER -