Apropos: Arkitektur, Pædagogik og Sundhed

René Kural (Editor), Bjarne Bruun Jensen (Editor), Inge Mette Kirkeby (Editor)

  Research output: Book/ReportAnthologyResearch

  Abstract

  Hvordan udvikler man den danske folkeskole, så arkitekturen kan spille en aktiv rolle i forhold til pædagogik og sundhed? Denne bog søger at bidrage med et nyt og "helhedsorienteret" syn på fremtidens skole, hvor sundhed og kompetenceudvikling er tænkt mere eksplicit ind i nybygning og renovering af skolebyggeri. Antologien er et delresultat af forskniongsprojektet Arkitektur, Pædagogik og sundhed (APOS).
  Original languageDanish
  PublisherKunstakademiets Arkitektskoles Forlag
  Number of pages142
  ISBN (Print)978-87-87136-95-2
  Publication statusPublished - 2010

  Cite this

  Kural, R., Jensen, B. B., & Kirkeby, I. M. (Eds.) (2010). Apropos: Arkitektur, Pædagogik og Sundhed. Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag.
  Kural, René (Editor) ; Jensen, Bjarne Bruun (Editor) ; Kirkeby, Inge Mette (Editor). / Apropos : Arkitektur, Pædagogik og Sundhed. Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag, 2010. 142 p.
  @book{30d17a5a6f974343bac7cde46c5c7c56,
  title = "Apropos: Arkitektur, P{\ae}dagogik og Sundhed",
  abstract = "Hvordan udvikler man den danske folkeskole, s{\aa} arkitekturen kan spille en aktiv rolle i forhold til p{\ae}dagogik og sundhed? Denne bog s{\o}ger at bidrage med et nyt og {"}helhedsorienteret{"} syn p{\aa} fremtidens skole, hvor sundhed og kompetenceudvikling er t{\ae}nkt mere eksplicit ind i nybygning og renovering af skolebyggeri. Antologien er et delresultat af forskniongsprojektet Arkitektur, P{\ae}dagogik og sundhed (APOS).",
  keywords = "arkitektur, p{\ae}dagogik, sundhed",
  editor = "Ren{\'e} Kural and Jensen, {Bjarne Bruun} and Kirkeby, {Inge Mette}",
  year = "2010",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-87136-95-2",
  publisher = "Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag",
  address = "Danmark",

  }

  Kural, R, Jensen, BB & Kirkeby, IM (eds) 2010, Apropos: Arkitektur, Pædagogik og Sundhed. Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag.

  Apropos : Arkitektur, Pædagogik og Sundhed. / Kural, René (Editor); Jensen, Bjarne Bruun (Editor); Kirkeby, Inge Mette (Editor).

  Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag, 2010. 142 p.

  Research output: Book/ReportAnthologyResearch

  TY - BOOK

  T1 - Apropos

  T2 - Arkitektur, Pædagogik og Sundhed

  A2 - Kural, René

  A2 - Jensen, Bjarne Bruun

  A2 - Kirkeby, Inge Mette

  PY - 2010

  Y1 - 2010

  N2 - Hvordan udvikler man den danske folkeskole, så arkitekturen kan spille en aktiv rolle i forhold til pædagogik og sundhed? Denne bog søger at bidrage med et nyt og "helhedsorienteret" syn på fremtidens skole, hvor sundhed og kompetenceudvikling er tænkt mere eksplicit ind i nybygning og renovering af skolebyggeri. Antologien er et delresultat af forskniongsprojektet Arkitektur, Pædagogik og sundhed (APOS).

  AB - Hvordan udvikler man den danske folkeskole, så arkitekturen kan spille en aktiv rolle i forhold til pædagogik og sundhed? Denne bog søger at bidrage med et nyt og "helhedsorienteret" syn på fremtidens skole, hvor sundhed og kompetenceudvikling er tænkt mere eksplicit ind i nybygning og renovering af skolebyggeri. Antologien er et delresultat af forskniongsprojektet Arkitektur, Pædagogik og sundhed (APOS).

  KW - arkitektur

  KW - pædagogik

  KW - sundhed

  M3 - Antologi

  SN - 978-87-87136-95-2

  BT - Apropos

  PB - Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag

  ER -

  Kural R, (ed.), Jensen BB, (ed.), Kirkeby IM, (ed.). Apropos: Arkitektur, Pædagogik og Sundhed. Kunstakademiets Arkitektskoles Forlag, 2010. 142 p.