Arkitektur på grænsen: Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse.

Lise Bek (Editor), Claus Bech-Danielsen (Editor), Gregers Algreen-Ussing (Editor)

Research output: Book/ReportAnthologyResearch

Abstract

I dagene fra onsdag den 13. til fredag den 15. april 2005 var Sandbjerg Slot ved Sønderborg rammen om afholdelsen af det 15. i rækken af Sandbjerg­seminarer for arkitekter, planlæggere og humanister.
Seminarets overord­nede tema var Arkitektur på grænsen. Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse.
Formålet med seminaret var at belyse denne problemstilling ud fra såvel et historisk som et aktuelt materiale, samt at uddybe konsekvenserne inden for bygge- og planlægningssektoren i teori og praksis.
Den foreliggende antologi præ­senterer indlæggene fra seminaret i en redigeret form.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages131
ISBN (Electronic)978-87-563-1502-9
Publication statusPublished - 2011
SeriesSBI
Number03
Volume2011

Cite this

Bek, Lise (Editor) ; Bech-Danielsen, Claus (Editor) ; Algreen-Ussing, Gregers (Editor). / Arkitektur på grænsen : Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse. Hørsholm : SBI forlag, 2011. 131 p. (SBI; No. 03, Vol. 2011).
@book{88d91805f311476297efe9a9f6b406c4,
title = "Arkitektur p{\aa} gr{\ae}nsen: Fra 150 {\aa}rs gr{\ae}nsebrydende udvik­ling til skels{\ae}ttende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse.",
abstract = "I dagene fra onsdag den 13. til fredag den 15. april 2005 var Sandbjerg Slot ved S{\o}nderborg rammen om afholdelsen af det 15. i r{\ae}kken af Sandbjerg­seminarer for arkitekter, planl{\ae}ggere og humanister. Seminarets overord­nede tema var Arkitektur p{\aa} gr{\ae}nsen. Fra 150 {\aa}rs gr{\ae}nsebrydende udvik­ling til skels{\ae}ttende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse. Form{\aa}let med seminaret var at belyse denne problemstilling ud fra s{\aa}vel et historisk som et aktuelt materiale, samt at uddybe konsekvenserne inden for bygge- og planl{\ae}gningssektoren i teori og praksis. Den foreliggende antologi pr{\ae}­senterer indl{\ae}ggene fra seminaret i en redigeret form.",
keywords = "arkitketur, planl{\ae}gning, landskab, gr{\ae}nser",
editor = "Lise Bek and Claus Bech-Danielsen and Gregers Algreen-Ussing",
year = "2011",
language = "Dansk",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",
number = "03",

}

Arkitektur på grænsen : Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse. / Bek, Lise (Editor); Bech-Danielsen, Claus (Editor); Algreen-Ussing, Gregers (Editor).

Hørsholm : SBI forlag, 2011. 131 p. (SBI; No. 03, Vol. 2011).

Research output: Book/ReportAnthologyResearch

TY - BOOK

T1 - Arkitektur på grænsen

T2 - Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse.

A2 - Bek, Lise

A2 - Bech-Danielsen, Claus

A2 - Algreen-Ussing, Gregers

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - I dagene fra onsdag den 13. til fredag den 15. april 2005 var Sandbjerg Slot ved Sønderborg rammen om afholdelsen af det 15. i rækken af Sandbjerg­seminarer for arkitekter, planlæggere og humanister. Seminarets overord­nede tema var Arkitektur på grænsen. Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse. Formålet med seminaret var at belyse denne problemstilling ud fra såvel et historisk som et aktuelt materiale, samt at uddybe konsekvenserne inden for bygge- og planlægningssektoren i teori og praksis. Den foreliggende antologi præ­senterer indlæggene fra seminaret i en redigeret form.

AB - I dagene fra onsdag den 13. til fredag den 15. april 2005 var Sandbjerg Slot ved Sønderborg rammen om afholdelsen af det 15. i rækken af Sandbjerg­seminarer for arkitekter, planlæggere og humanister. Seminarets overord­nede tema var Arkitektur på grænsen. Fra 150 års grænsebrydende udvik­ling til skelsættende tendenser i aktuel arkitektur og rumdannelse. Formålet med seminaret var at belyse denne problemstilling ud fra såvel et historisk som et aktuelt materiale, samt at uddybe konsekvenserne inden for bygge- og planlægningssektoren i teori og praksis. Den foreliggende antologi præ­senterer indlæggene fra seminaret i en redigeret form.

KW - arkitketur

KW - planlægning

KW - landskab

KW - grænser

M3 - Antologi

T3 - SBI

BT - Arkitektur på grænsen

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -