Behovstyret ventilation: det bedste til børneinstitutioner

Alireza Afshari, Per Heiselberg, Claus Reinhold, Olena Kalyanova Larsen, Ulla Maria Vachek

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

I en nylig afsluttet undersøgelse er der udført en række målinger på otte udvalgte børneinstitutioner. Fire af disse med mekanisk ventilation og fire med naturlig ventilation. Formålet er at udvide den erfaringsbaserede viden om funktionen af naturlige og mekaniske ventilationsløsninger i børneinstitutioner, og efterfølgende vurdere om løsningerne lever op til forventningerne, herunder kravene i Bygningsreglementet.
Original languageDanish
JournalH V A C Magasinet
Volume46
Issue number11
Pages (from-to)40-43
Number of pages4
ISSN1603-6913
Publication statusPublished - 2010

Cite this

Afshari, Alireza ; Heiselberg, Per ; Reinhold, Claus ; Larsen, Olena Kalyanova ; Vachek, Ulla Maria. / Behovstyret ventilation : det bedste til børneinstitutioner. In: H V A C Magasinet. 2010 ; Vol. 46, No. 11. pp. 40-43.
@article{817d195558404cd9aecab3e2a4ab855a,
title = "Behovstyret ventilation: det bedste til b{\o}rneinstitutioner",
abstract = "I en nylig afsluttet unders{\o}gelse er der udf{\o}rt en r{\ae}kke m{\aa}linger p{\aa} otte udvalgte b{\o}rneinstitutioner. Fire af disse med mekanisk ventilation og fire med naturlig ventilation. Form{\aa}let er at udvide den erfaringsbaserede viden om funktionen af naturlige og mekaniske ventilationsl{\o}sninger i b{\o}rneinstitutioner, og efterf{\o}lgende vurdere om l{\o}sningerne lever op til forventningerne, herunder kravene i Bygningsreglementet.",
keywords = "Ventilation, Naturlig ventilation, Mekanisk ventilation",
author = "Alireza Afshari and Per Heiselberg and Claus Reinhold and Larsen, {Olena Kalyanova} and Vachek, {Ulla Maria}",
year = "2010",
language = "Dansk",
volume = "46",
pages = "40--43",
journal = "H V A C Magasinet",
issn = "1603-6913",
publisher = "TechMedia A/S",
number = "11",

}

Afshari, A, Heiselberg, P, Reinhold, C, Larsen, OK & Vachek, UM 2010, 'Behovstyret ventilation: det bedste til børneinstitutioner', H V A C Magasinet, vol. 46, no. 11, pp. 40-43.

Behovstyret ventilation : det bedste til børneinstitutioner. / Afshari, Alireza; Heiselberg, Per; Reinhold, Claus; Larsen, Olena Kalyanova; Vachek, Ulla Maria.

In: H V A C Magasinet, Vol. 46, No. 11, 2010, p. 40-43.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Behovstyret ventilation

T2 - det bedste til børneinstitutioner

AU - Afshari, Alireza

AU - Heiselberg, Per

AU - Reinhold, Claus

AU - Larsen, Olena Kalyanova

AU - Vachek, Ulla Maria

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - I en nylig afsluttet undersøgelse er der udført en række målinger på otte udvalgte børneinstitutioner. Fire af disse med mekanisk ventilation og fire med naturlig ventilation. Formålet er at udvide den erfaringsbaserede viden om funktionen af naturlige og mekaniske ventilationsløsninger i børneinstitutioner, og efterfølgende vurdere om løsningerne lever op til forventningerne, herunder kravene i Bygningsreglementet.

AB - I en nylig afsluttet undersøgelse er der udført en række målinger på otte udvalgte børneinstitutioner. Fire af disse med mekanisk ventilation og fire med naturlig ventilation. Formålet er at udvide den erfaringsbaserede viden om funktionen af naturlige og mekaniske ventilationsløsninger i børneinstitutioner, og efterfølgende vurdere om løsningerne lever op til forventningerne, herunder kravene i Bygningsreglementet.

KW - Ventilation

KW - Naturlig ventilation

KW - Mekanisk ventilation

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 46

SP - 40

EP - 43

JO - H V A C Magasinet

JF - H V A C Magasinet

SN - 1603-6913

IS - 11

ER -