Projects per year
Abstract
Projektet Bord Dæk Dig havde til opgave at udvikle en innovativ emballage, der dels var æstetisk og appetitlig, og som samtidig kunne leve op til de tekniske krav i forhold til de kulinariske egenskaber – madens teksturer, dufte og smage skulle bevares – og emballagen skulle være transportegnet og bæredygtig.
Formålet var at skabe en prototype med disse egenskaber, som efterfølgende ville kunne sættes i produktion og anvendes til madudbringning over hele landet.
Projektet blev afsluttet med udgangen af 2020. Processen og resultatet kan du læse om i denne folder, på projektets hjemmeside og i de omfattende projektrapporter og den film, der er linket til på side 33.
Formålet var at skabe en prototype med disse egenskaber, som efterfølgende ville kunne sættes i produktion og anvendes til madudbringning over hele landet.
Projektet blev afsluttet med udgangen af 2020. Processen og resultatet kan du læse om i denne folder, på projektets hjemmeside og i de omfattende projektrapporter og den film, der er linket til på side 33.
Original language | Danish |
---|
Place of Publication | Aalborg |
---|---|
Publisher | Aalborg Universitet, Institut for Byggeri og Anlæg |
Number of pages | 34 |
ISBN (Electronic) | 978-87-563-1974-4 |
Publication status | Published - 2020 |
Projects
- 1 Finished
-
Bord Dæk Dig. Total budget 16.800.000 DKK
Fisker, A. M. (Project Manager), Skovsby, K. (Project Participant), Heilmann, A. E. U. (Project Participant) & Bagger, N. C. (Project Participant)
01/07/2017 → 31/12/2020
Project: Research
Impacts
-
Developing new food packaging for elderly citizens
Fisker, A. M. (Participant)
Impact: Social impact, Economic impact, Quality of life impact
Press/Media
-
Emballage vil revolutionere oplevelsen af ældremad
Fisker, A. M.
16/09/2021
1 item of Media coverage
Press/Media: Press / Media