BR10-Værktøj

Lene Engholst (Producer), Jesper Kragh (Producer), Jørgen Rose (Producer)

Research output: Non-textual formComputer programmeCommunication

Abstract

BR10 Værktøjet giver svar på hovedparten af de problemstillinger håndværkere og entreprenører støder på i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Værktøjet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hjælp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer slå ned på præcis det område, du har behov for at kende kravene til. Du kan også beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kræves for at afgøre, om der er krav om energiforbedring. Du får også overblik over, hvilke energiløsninger fra Videncentret du kan bruge til at udføre arbejdet i enfamiliehuset.
Original languageDanish
Publication date30 Nov 2011
Place of PublicationTaastrup
Publication statusPublished - 30 Nov 2011

Cite this

Engholst, L. (Producer), Kragh, J. (Producer), & Rose, J. (Producer). (2011). BR10-Værktøj. Computer programme, Taastrup: Videncenter for energibesparelser i bygninger. Retrieved from http://krav.byggeriogenergi.dk/
Engholst, Lene (Producer) ; Kragh, Jesper (Producer) ; Rose, Jørgen (Producer). / BR10-Værktøj. [Computer programme].
@misc{9fcaf043f99f41f2a9ffe4a71b57aa74,
title = "BR10-V{\ae}rkt{\o}j",
abstract = "BR10 V{\ae}rkt{\o}jet giver svar p{\aa} hovedparten af de problemstillinger h{\aa}ndv{\ae}rkere og entrepren{\o}rer st{\o}der p{\aa} i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. V{\ae}rkt{\o}jet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hj{\ae}lp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer sl{\aa} ned p{\aa} pr{\ae}cis det omr{\aa}de, du har behov for at kende kravene til. Du kan ogs{\aa} beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kr{\ae}ves for at afg{\o}re, om der er krav om energiforbedring. Du f{\aa}r ogs{\aa} overblik over, hvilke energil{\o}sninger fra Videncentret du kan bruge til at udf{\o}re arbejdet i enfamiliehuset.",
keywords = "Bygningsreglement, BR10, Efterisolering, Krav, Rentabilitet",
author = "Lene Engholst and Jesper Kragh and J{\o}rgen Rose",
year = "2011",
month = "11",
day = "30",
language = "Dansk",
publisher = "Videncenter for energibesparelser i bygninger",

}

Engholst, L, Kragh, J & Rose, J, BR10-Værktøj, 2011, Computer programme, Videncenter for energibesparelser i bygninger, Taastrup.
BR10-Værktøj. Engholst, Lene (Producer); Kragh, Jesper (Producer); Rose, Jørgen (Producer). 2011. Taastrup : Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Research output: Non-textual formComputer programmeCommunication

TY - COMP

T1 - BR10-Værktøj

A2 - Engholst, Lene

A2 - Kragh, Jesper

A2 - Rose, Jørgen

PY - 2011/11/30

Y1 - 2011/11/30

N2 - BR10 Værktøjet giver svar på hovedparten af de problemstillinger håndværkere og entreprenører støder på i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Værktøjet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hjælp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer slå ned på præcis det område, du har behov for at kende kravene til. Du kan også beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kræves for at afgøre, om der er krav om energiforbedring. Du får også overblik over, hvilke energiløsninger fra Videncentret du kan bruge til at udføre arbejdet i enfamiliehuset.

AB - BR10 Værktøjet giver svar på hovedparten af de problemstillinger håndværkere og entreprenører støder på i anvendelsen af det nye Bygningsreglement i forbindelse med renoveringsopgaver. Værktøjet er let, praktisk og overskueligt, og du kan ved hjælp af alfabetiske lister over bygningsdele og installationer slå ned på præcis det område, du har behov for at kende kravene til. Du kan også beregne rentabiliteten for de bygningsdele, hvor dette kræves for at afgøre, om der er krav om energiforbedring. Du får også overblik over, hvilke energiløsninger fra Videncentret du kan bruge til at udføre arbejdet i enfamiliehuset.

KW - Bygningsreglement

KW - BR10

KW - Efterisolering

KW - Krav

KW - Rentabilitet

M3 - Softwareprogram

PB - Videncenter for energibesparelser i bygninger

CY - Taastrup

ER -

Engholst L (Producer), Kragh J (Producer), Rose J (Producer). BR10-Værktøj Taastrup: Videncenter for energibesparelser i bygninger. 2011.