Bredbåndskapacitet i accesnettet

En analyse af bredbåndsbehov i Danmark i et 2020 perspektiv

Research output: Memorandum/expositionMemorandumCommissioned

252 Downloads (Pure)

Abstract

Der er en stående diskussion om kravene til udbygningen af bredbåndsnettene med TDC som en af de centrale deltagere. Notatet omhandler et felt med stærke og divergerende opfattelser og interesser. Notatets mål er at fremlægge et realistisk bud på båndbreddebehov for private brugere og små og mellemstore virksomheder frem til 2020 i lyset af den teknologiske udvikling.
Original languageDanish
Publication date2013
Number of pages45
Publication statusPublished - 2013

Cite this

@misc{54ec36af0e104972a77b7a668bd2a303,
title = "Bredb{\aa}ndskapacitet i accesnettet: En analyse af bredb{\aa}ndsbehov i Danmark i et 2020 perspektiv",
abstract = "Der er en st{\aa}ende diskussion om kravene til udbygningen af bredb{\aa}ndsnettene med TDC som en af de centrale deltagere. Notatet omhandler et felt med st{\ae}rke og divergerende opfattelser og interesser. Notatets m{\aa}l er at freml{\ae}gge et realistisk bud p{\aa} b{\aa}ndbreddebehov for private brugere og sm{\aa} og mellemstore virksomheder frem til 2020 i lyset af den teknologiske udvikling.",
keywords = "bredb{\aa}nd, b{\aa}ndbredde, brugerbehov",
author = "Anders Henten and Morten Falch and Reza Tadayoni and Skouby, {Knud Erik}",
year = "2013",
language = "Dansk",

}

TY - GEN

T1 - Bredbåndskapacitet i accesnettet

T2 - En analyse af bredbåndsbehov i Danmark i et 2020 perspektiv

AU - Henten, Anders

AU - Falch, Morten

AU - Tadayoni, Reza

AU - Skouby, Knud Erik

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Der er en stående diskussion om kravene til udbygningen af bredbåndsnettene med TDC som en af de centrale deltagere. Notatet omhandler et felt med stærke og divergerende opfattelser og interesser. Notatets mål er at fremlægge et realistisk bud på båndbreddebehov for private brugere og små og mellemstore virksomheder frem til 2020 i lyset af den teknologiske udvikling.

AB - Der er en stående diskussion om kravene til udbygningen af bredbåndsnettene med TDC som en af de centrale deltagere. Notatet omhandler et felt med stærke og divergerende opfattelser og interesser. Notatets mål er at fremlægge et realistisk bud på båndbreddebehov for private brugere og små og mellemstore virksomheder frem til 2020 i lyset af den teknologiske udvikling.

KW - bredbånd

KW - båndbredde

KW - brugerbehov

M3 - Faglig redegørelse

ER -