BUILD UP Skills Danmark: National køreplan

Charlotte Vartou Forsingdal, Vagn Holk Lauridsen, Karsten Frøhlich Hougaard, Kai Borggreen, Pia Bodal, Ulrik Ryssel Albertsen, Jesper Kragh, Søren Aggerholm

Research output: Book/ReportReportCommunication

321 Downloads (Pure)

Abstract

Energiforbruget anvendt i bygninger udgør en betydelig del af det samlede energiforbrug i EU, hvorfor energieffektivisering af bygninger og anvendelse af vedvarende energi i bygnin-ger spiller en afgørende rolle for, at EU’s 2020 mål kan nås. For at byggeriet kan spille en afgørende rolle i opfyldelsen af 2020-målene, skal de rette kompetencer inden for energief-fektivitet og brug af vedvarende energi være til stede blandt de udførende i bygge- og an-lægsbranchen. Det er på denne baggrund, at Europa-Kommissionen har igangsat Build Up Skills projektet på tværs af Europa.
Formålet med denne nationale køreplan er at sikre, at kompetencerne inden for energieffek-tivitet og brug af vedvarende energi i bygninger er til stede blandt de udførende i den danske arbejdsstyrke. Dette skal medvirke til, at Danmark på nationalt niveau kan leve op til EU’s samlede 2020 mål.
Original languageDanish
PublisherEnergistyrelsen
Number of pages45
Publication statusPublished - May 2013

Cite this

Forsingdal, C. V., Lauridsen, V. H., Hougaard, K. F., Borggreen, K., Bodal, P., Albertsen, U. R., ... Aggerholm, S. (2013). BUILD UP Skills Danmark: National køreplan. Energistyrelsen.
Forsingdal, Charlotte Vartou ; Lauridsen, Vagn Holk ; Hougaard, Karsten Frøhlich ; Borggreen, Kai ; Bodal, Pia ; Albertsen, Ulrik Ryssel ; Kragh, Jesper ; Aggerholm, Søren. / BUILD UP Skills Danmark : National køreplan. Energistyrelsen, 2013. 45 p.
@book{7003287892494f03b25e201f7f867ad9,
title = "BUILD UP Skills Danmark: National k{\o}replan",
abstract = "Energiforbruget anvendt i bygninger udg{\o}r en betydelig del af det samlede energiforbrug i EU, hvorfor energieffektivisering af bygninger og anvendelse af vedvarende energi i bygnin-ger spiller en afg{\o}rende rolle for, at EU’s 2020 m{\aa}l kan n{\aa}s. For at byggeriet kan spille en afg{\o}rende rolle i opfyldelsen af 2020-m{\aa}lene, skal de rette kompetencer inden for energief-fektivitet og brug af vedvarende energi v{\ae}re til stede blandt de udf{\o}rende i bygge- og an-l{\ae}gsbranchen. Det er p{\aa} denne baggrund, at Europa-Kommissionen har igangsat Build Up Skills projektet p{\aa} tv{\ae}rs af Europa.Form{\aa}let med denne nationale k{\o}replan er at sikre, at kompetencerne inden for energieffek-tivitet og brug af vedvarende energi i bygninger er til stede blandt de udf{\o}rende i den danske arbejdsstyrke. Dette skal medvirke til, at Danmark p{\aa} nationalt niveau kan leve op til EU’s samlede 2020 m{\aa}l.",
keywords = "Energibesparelse, H{\aa}ndv{\ae}rksuddannelse, Efteruddanelse, Energiforbrug, Energirenovering",
author = "Forsingdal, {Charlotte Vartou} and Lauridsen, {Vagn Holk} and Hougaard, {Karsten Fr{\o}hlich} and Kai Borggreen and Pia Bodal and Albertsen, {Ulrik Ryssel} and Jesper Kragh and S{\o}ren Aggerholm",
year = "2013",
month = "5",
language = "Dansk",
publisher = "Energistyrelsen",

}

Forsingdal, CV, Lauridsen, VH, Hougaard, KF, Borggreen, K, Bodal, P, Albertsen, UR, Kragh, J & Aggerholm, S 2013, BUILD UP Skills Danmark: National køreplan. Energistyrelsen.

BUILD UP Skills Danmark : National køreplan. / Forsingdal, Charlotte Vartou; Lauridsen, Vagn Holk; Hougaard, Karsten Frøhlich; Borggreen, Kai; Bodal, Pia ; Albertsen, Ulrik Ryssel; Kragh, Jesper; Aggerholm, Søren.

Energistyrelsen, 2013. 45 p.

Research output: Book/ReportReportCommunication

TY - RPRT

T1 - BUILD UP Skills Danmark

T2 - National køreplan

AU - Forsingdal, Charlotte Vartou

AU - Lauridsen, Vagn Holk

AU - Hougaard, Karsten Frøhlich

AU - Borggreen, Kai

AU - Bodal, Pia

AU - Albertsen, Ulrik Ryssel

AU - Kragh, Jesper

AU - Aggerholm, Søren

PY - 2013/5

Y1 - 2013/5

N2 - Energiforbruget anvendt i bygninger udgør en betydelig del af det samlede energiforbrug i EU, hvorfor energieffektivisering af bygninger og anvendelse af vedvarende energi i bygnin-ger spiller en afgørende rolle for, at EU’s 2020 mål kan nås. For at byggeriet kan spille en afgørende rolle i opfyldelsen af 2020-målene, skal de rette kompetencer inden for energief-fektivitet og brug af vedvarende energi være til stede blandt de udførende i bygge- og an-lægsbranchen. Det er på denne baggrund, at Europa-Kommissionen har igangsat Build Up Skills projektet på tværs af Europa.Formålet med denne nationale køreplan er at sikre, at kompetencerne inden for energieffek-tivitet og brug af vedvarende energi i bygninger er til stede blandt de udførende i den danske arbejdsstyrke. Dette skal medvirke til, at Danmark på nationalt niveau kan leve op til EU’s samlede 2020 mål.

AB - Energiforbruget anvendt i bygninger udgør en betydelig del af det samlede energiforbrug i EU, hvorfor energieffektivisering af bygninger og anvendelse af vedvarende energi i bygnin-ger spiller en afgørende rolle for, at EU’s 2020 mål kan nås. For at byggeriet kan spille en afgørende rolle i opfyldelsen af 2020-målene, skal de rette kompetencer inden for energief-fektivitet og brug af vedvarende energi være til stede blandt de udførende i bygge- og an-lægsbranchen. Det er på denne baggrund, at Europa-Kommissionen har igangsat Build Up Skills projektet på tværs af Europa.Formålet med denne nationale køreplan er at sikre, at kompetencerne inden for energieffek-tivitet og brug af vedvarende energi i bygninger er til stede blandt de udførende i den danske arbejdsstyrke. Dette skal medvirke til, at Danmark på nationalt niveau kan leve op til EU’s samlede 2020 mål.

KW - Energibesparelse

KW - Håndværksuddannelse

KW - Efteruddanelse

KW - Energiforbrug

KW - Energirenovering

M3 - Rapport

BT - BUILD UP Skills Danmark

PB - Energistyrelsen

ER -

Forsingdal CV, Lauridsen VH, Hougaard KF, Borggreen K, Bodal P, Albertsen UR et al. BUILD UP Skills Danmark: National køreplan. Energistyrelsen, 2013. 45 p.