Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger

Translated title of the contribution: A program for calculating air movement in buildings

C.F. Pedersen

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Ved hjælp af et program, udviklet til beregning af luftstrømninger i bygninger, kan variationerne i luftfordelingen til rummene ved variation af forskellige ydre parametre som fx vindtryk, temperatur, kanaltryk bedømmes. Programmets principielle opbygning beskrives. Programmets anvendelse på et eksempel, der omfatter ca. 50 rum indenfor en etage i en ventileret bygning, omtales. Mulighederne for at udvide programmet til at omfatte luftstrømningsproblemer i højhuse samt problemer vedrørende røgbevægelser i bygninger under brand nævnes. Notatet er resultatet af et forskningsarbejde udført af forfatteren for SBI.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages15
Publication statusPublished - 1977
SeriesSBI-notat
Number72

Cite this

Pedersen, C. F. (1977). Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger. Hørsholm: SBI forlag. SBI-notat, No. 72
Pedersen, C.F. / Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger. Hørsholm : SBI forlag, 1977. 15 p. (SBI-notat; No. 72).
@book{f4df8090165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Datamatberegning af luftstr{\o}mninger i bygninger",
abstract = "Ved hj{\ae}lp af et program, udviklet til beregning af luftstr{\o}mninger i bygninger, kan variationerne i luftfordelingen til rummene ved variation af forskellige ydre parametre som fx vindtryk, temperatur, kanaltryk bed{\o}mmes. Programmets principielle opbygning beskrives. Programmets anvendelse p{\aa} et eksempel, der omfatter ca. 50 rum indenfor en etage i en ventileret bygning, omtales. Mulighederne for at udvide programmet til at omfatte luftstr{\o}mningsproblemer i h{\o}jhuse samt problemer vedr{\o}rende r{\o}gbev{\ae}gelser i bygninger under brand n{\ae}vnes. Notatet er resultatet af et forskningsarbejde udf{\o}rt af forfatteren for SBI.",
keywords = "ventilation, edb",
author = "C.F. Pedersen",
note = "Udsolgt. Summary s. 15",
year = "1977",
language = "Dansk",
series = "SBI-notat",
publisher = "SBI forlag",
number = "72",

}

Pedersen, CF 1977, Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger. SBI-notat, no. 72, SBI forlag, Hørsholm.

Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger. / Pedersen, C.F.

Hørsholm : SBI forlag, 1977. 15 p. (SBI-notat; No. 72).

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger

AU - Pedersen, C.F.

N1 - Udsolgt. Summary s. 15

PY - 1977

Y1 - 1977

N2 - Ved hjælp af et program, udviklet til beregning af luftstrømninger i bygninger, kan variationerne i luftfordelingen til rummene ved variation af forskellige ydre parametre som fx vindtryk, temperatur, kanaltryk bedømmes. Programmets principielle opbygning beskrives. Programmets anvendelse på et eksempel, der omfatter ca. 50 rum indenfor en etage i en ventileret bygning, omtales. Mulighederne for at udvide programmet til at omfatte luftstrømningsproblemer i højhuse samt problemer vedrørende røgbevægelser i bygninger under brand nævnes. Notatet er resultatet af et forskningsarbejde udført af forfatteren for SBI.

AB - Ved hjælp af et program, udviklet til beregning af luftstrømninger i bygninger, kan variationerne i luftfordelingen til rummene ved variation af forskellige ydre parametre som fx vindtryk, temperatur, kanaltryk bedømmes. Programmets principielle opbygning beskrives. Programmets anvendelse på et eksempel, der omfatter ca. 50 rum indenfor en etage i en ventileret bygning, omtales. Mulighederne for at udvide programmet til at omfatte luftstrømningsproblemer i højhuse samt problemer vedrørende røgbevægelser i bygninger under brand nævnes. Notatet er resultatet af et forskningsarbejde udført af forfatteren for SBI.

KW - ventilation

KW - edb

M3 - Bog

T3 - SBI-notat

BT - Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Pedersen CF. Datamatberegning af luftstrømninger i bygninger. Hørsholm: SBI forlag, 1977. 15 p. (SBI-notat; No. 72).