Derfor kan data aldrig stå alene

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

Abstract

Der er ingen tvivl om, at udbygningen af den statistiske datamængde har gjort både offentligheden, politikere, forskere og beskæftigelsesmedarbejdere klogere på beskæftigelsesindsatsen og dens virkninger. Der er dog grund til at mane til besindighed, når tilvejebringelsen og brugen af registerdata bliver anskuet som en mirakelløsning på enhver udfordring på beskæftigelsesområdet.
Original languageDanish
Publication date23 May 2019
PublisherSchultz
Publication statusPublished - 23 May 2019

Cite this

@misc{811e16c875fc4958bb3bf7ae30016d7c,
title = "Derfor kan data aldrig st{\aa} alene",
abstract = "Der er ingen tvivl om, at udbygningen af den statistiske datam{\ae}ngde har gjort b{\aa}de offentligheden, politikere, forskere og besk{\ae}ftigelsesmedarbejdere klogere p{\aa} besk{\ae}ftigelsesindsatsen og dens virkninger. Der er dog grund til at mane til besindighed, n{\aa}r tilvejebringelsen og brugen af registerdata bliver anskuet som en mirakell{\o}sning p{\aa} enhver udfordring p{\aa} besk{\ae}ftigelsesomr{\aa}det.",
author = "Flemming Larsen and Andersen, {Niklas Andreas}",
year = "2019",
month = "5",
day = "23",
language = "Dansk",
publisher = "Schultz",
type = "Other",

}

Derfor kan data aldrig stå alene. / Larsen, Flemming; Andersen, Niklas Andreas.

Schultz. 2019, .

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Derfor kan data aldrig stå alene

AU - Larsen, Flemming

AU - Andersen, Niklas Andreas

PY - 2019/5/23

Y1 - 2019/5/23

N2 - Der er ingen tvivl om, at udbygningen af den statistiske datamængde har gjort både offentligheden, politikere, forskere og beskæftigelsesmedarbejdere klogere på beskæftigelsesindsatsen og dens virkninger. Der er dog grund til at mane til besindighed, når tilvejebringelsen og brugen af registerdata bliver anskuet som en mirakelløsning på enhver udfordring på beskæftigelsesområdet.

AB - Der er ingen tvivl om, at udbygningen af den statistiske datamængde har gjort både offentligheden, politikere, forskere og beskæftigelsesmedarbejdere klogere på beskæftigelsesindsatsen og dens virkninger. Der er dog grund til at mane til besindighed, når tilvejebringelsen og brugen af registerdata bliver anskuet som en mirakelløsning på enhver udfordring på beskæftigelsesområdet.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Schultz

ER -