Detailudformning af cykelstier i kryds: en undersøgelse baseret på skadestuedata

Michael Fjordback, Harry Lahrmann, Michael Sørensen

Research output: Contribution to book/anthology/report/conference proceedingArticle in proceedingResearch

297 Downloads (Pure)

Abstract

Dette paper er baseret på specialet "Cykelstiers udformning i kryds - Analyse baseret på skadestueregistrerede uheld" (Fjorback 2007), der er udarbejdet i perioden 1. februar - 12. juli 2007 ved Aalborg Universitet på civilingeniøruddannelsen i vej- og trafikteknik.

I specialet er der fokuseret på cyklisters sikkerhed i kryds. Der er gennemført en sammenligning af forskellige udformningstyper for at finde frem til den sikreste udformning. Sammenligningen er gennemført på baggrund af skadestueregistrerede uheld på grund af en forventning om, at der ved at anvende denne datakilde kan opnås en større datamængde. I dette paper beskrives baggrunden, formålet samt resultaterne fra denne undersøgelse.

Original languageDanish
Title of host publicationPaperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet
EditorsHarry Lahrmann
Number of pages10
PublisherTrafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet
Publication date2007
Publication statusPublished - 2007
EventTrafikdage på Aalborg Universitet - Aalborg, Denmark
Duration: 27 Aug 200728 Aug 2007

Conference

ConferenceTrafikdage på Aalborg Universitet
CountryDenmark
CityAalborg
Period27/08/200728/08/2007

Cite this

Fjordback, M., Lahrmann, H., & Sørensen, M. (2007). Detailudformning af cykelstier i kryds: en undersøgelse baseret på skadestuedata. In H. Lahrmann (Ed.), Paperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet.
Fjordback, Michael ; Lahrmann, Harry ; Sørensen, Michael. / Detailudformning af cykelstier i kryds : en undersøgelse baseret på skadestuedata. Paperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet. editor / Harry Lahrmann. Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet, 2007.
@inproceedings{a088dfa0b61711dca96e000ea68e967b,
title = "Detailudformning af cykelstier i kryds: en unders{\o}gelse baseret p{\aa} skadestuedata",
abstract = "Dette paper er baseret p{\aa} specialet {"}Cykelstiers udformning i kryds - Analyse baseret p{\aa} skadestueregistrerede uheld{"} (Fjorback 2007), der er udarbejdet i perioden 1. februar - 12. juli 2007 ved Aalborg Universitet p{\aa} civilingeni{\o}ruddannelsen i vej- og trafikteknik.I specialet er der fokuseret p{\aa} cyklisters sikkerhed i kryds. Der er gennemf{\o}rt en sammenligning af forskellige udformningstyper for at finde frem til den sikreste udformning. Sammenligningen er gennemf{\o}rt p{\aa} baggrund af skadestueregistrerede uheld p{\aa} grund af en forventning om, at der ved at anvende denne datakilde kan opn{\aa}s en st{\o}rre datam{\ae}ngde. I dette paper beskrives baggrunden, form{\aa}let samt resultaterne fra denne unders{\o}gelse.",
author = "Michael Fjordback and Harry Lahrmann and Michael S{\o}rensen",
year = "2007",
language = "Dansk",
editor = "Harry Lahrmann",
booktitle = "Paperarkiv fra Trafikdage p{\aa} Aalborg Universitet",
publisher = "Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet",

}

Fjordback, M, Lahrmann, H & Sørensen, M 2007, Detailudformning af cykelstier i kryds: en undersøgelse baseret på skadestuedata. in H Lahrmann (ed.), Paperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet. Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet, Trafikdage på Aalborg Universitet, Aalborg, Denmark, 27/08/2007.

Detailudformning af cykelstier i kryds : en undersøgelse baseret på skadestuedata. / Fjordback, Michael; Lahrmann, Harry; Sørensen, Michael.

Paperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet. ed. / Harry Lahrmann. Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet, 2007.

Research output: Contribution to book/anthology/report/conference proceedingArticle in proceedingResearch

TY - GEN

T1 - Detailudformning af cykelstier i kryds

T2 - en undersøgelse baseret på skadestuedata

AU - Fjordback, Michael

AU - Lahrmann, Harry

AU - Sørensen, Michael

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Dette paper er baseret på specialet "Cykelstiers udformning i kryds - Analyse baseret på skadestueregistrerede uheld" (Fjorback 2007), der er udarbejdet i perioden 1. februar - 12. juli 2007 ved Aalborg Universitet på civilingeniøruddannelsen i vej- og trafikteknik.I specialet er der fokuseret på cyklisters sikkerhed i kryds. Der er gennemført en sammenligning af forskellige udformningstyper for at finde frem til den sikreste udformning. Sammenligningen er gennemført på baggrund af skadestueregistrerede uheld på grund af en forventning om, at der ved at anvende denne datakilde kan opnås en større datamængde. I dette paper beskrives baggrunden, formålet samt resultaterne fra denne undersøgelse.

AB - Dette paper er baseret på specialet "Cykelstiers udformning i kryds - Analyse baseret på skadestueregistrerede uheld" (Fjorback 2007), der er udarbejdet i perioden 1. februar - 12. juli 2007 ved Aalborg Universitet på civilingeniøruddannelsen i vej- og trafikteknik.I specialet er der fokuseret på cyklisters sikkerhed i kryds. Der er gennemført en sammenligning af forskellige udformningstyper for at finde frem til den sikreste udformning. Sammenligningen er gennemført på baggrund af skadestueregistrerede uheld på grund af en forventning om, at der ved at anvende denne datakilde kan opnås en større datamængde. I dette paper beskrives baggrunden, formålet samt resultaterne fra denne undersøgelse.

M3 - Konferenceartikel i proceeding

BT - Paperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet

A2 - Lahrmann, Harry

PB - Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet

ER -

Fjordback M, Lahrmann H, Sørensen M. Detailudformning af cykelstier i kryds: en undersøgelse baseret på skadestuedata. In Lahrmann H, editor, Paperarkiv fra Trafikdage på Aalborg Universitet. Trafikforskningsgruppen, Aalborg Universitet. 2007