Dimensionering af plansiloer til ensilage

Translated title of the contribution: Dimensioning of horizontal siloes for silage

K. Terpager Andersen

  Research output: Book/ReportBookResearch

  Abstract

  Der er fortsat stor interesse for bygning af plansiloer til ensilage, og SBI's afdeling for landbrugsbygninger er derfor i gang med at udarbejde et sæt byggeblade herom. For at kunne dimensionere sådanne siloer er det nødvendigt at kende størrelsen af de tryk, ensilagen udøver på silosiderne, og for visse konstruktionsformer har det desuden betydning at kende ensilagens indre friktionskoefficient samt dens rumvægt. Der findes kun få danske oplysninger om disse materialeegenskaber, og det har derfor været nødvendigt at gøre brug af de udenlandske forskningsresultater, der foreligger herom.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherSBI forlag
  Number of pages29
  Publication statusPublished - 1972
  SeriesSBI-notat
  Number19

  Cite this

  Terpager Andersen, K. (1972). Dimensionering af plansiloer til ensilage. København: SBI forlag. SBI-notat, No. 19
  Terpager Andersen, K. / Dimensionering af plansiloer til ensilage. København : SBI forlag, 1972. 29 p. (SBI-notat; No. 19).
  @book{ed0cc940165d11dca5a4000ea68e967b,
  title = "Dimensionering af plansiloer til ensilage",
  abstract = "Der er fortsat stor interesse for bygning af plansiloer til ensilage, og SBI's afdeling for landbrugsbygninger er derfor i gang med at udarbejde et s{\ae}t byggeblade herom. For at kunne dimensionere s{\aa}danne siloer er det n{\o}dvendigt at kende st{\o}rrelsen af de tryk, ensilagen ud{\o}ver p{\aa} silosiderne, og for visse konstruktionsformer har det desuden betydning at kende ensilagens indre friktionskoefficient samt dens rumv{\ae}gt. Der findes kun f{\aa} danske oplysninger om disse materialeegenskaber, og det har derfor v{\ae}ret n{\o}dvendigt at g{\o}re brug af de udenlandske forskningsresultater, der foreligger herom.",
  keywords = "landbrugsbyggeri",
  author = "{Terpager Andersen}, K.",
  note = "Udsolgt",
  year = "1972",
  language = "Dansk",
  series = "SBI-notat",
  publisher = "SBI forlag",
  number = "19",

  }

  Terpager Andersen, K 1972, Dimensionering af plansiloer til ensilage. SBI-notat, no. 19, SBI forlag, København.

  Dimensionering af plansiloer til ensilage. / Terpager Andersen, K.

  København : SBI forlag, 1972. 29 p. (SBI-notat; No. 19).

  Research output: Book/ReportBookResearch

  TY - BOOK

  T1 - Dimensionering af plansiloer til ensilage

  AU - Terpager Andersen, K.

  N1 - Udsolgt

  PY - 1972

  Y1 - 1972

  N2 - Der er fortsat stor interesse for bygning af plansiloer til ensilage, og SBI's afdeling for landbrugsbygninger er derfor i gang med at udarbejde et sæt byggeblade herom. For at kunne dimensionere sådanne siloer er det nødvendigt at kende størrelsen af de tryk, ensilagen udøver på silosiderne, og for visse konstruktionsformer har det desuden betydning at kende ensilagens indre friktionskoefficient samt dens rumvægt. Der findes kun få danske oplysninger om disse materialeegenskaber, og det har derfor været nødvendigt at gøre brug af de udenlandske forskningsresultater, der foreligger herom.

  AB - Der er fortsat stor interesse for bygning af plansiloer til ensilage, og SBI's afdeling for landbrugsbygninger er derfor i gang med at udarbejde et sæt byggeblade herom. For at kunne dimensionere sådanne siloer er det nødvendigt at kende størrelsen af de tryk, ensilagen udøver på silosiderne, og for visse konstruktionsformer har det desuden betydning at kende ensilagens indre friktionskoefficient samt dens rumvægt. Der findes kun få danske oplysninger om disse materialeegenskaber, og det har derfor været nødvendigt at gøre brug af de udenlandske forskningsresultater, der foreligger herom.

  KW - landbrugsbyggeri

  M3 - Bog

  T3 - SBI-notat

  BT - Dimensionering af plansiloer til ensilage

  PB - SBI forlag

  CY - København

  ER -

  Terpager Andersen K. Dimensionering af plansiloer til ensilage. København: SBI forlag, 1972. 29 p. (SBI-notat; No. 19).