Abstract

Der er behov for små billige boliger til personer med lille betalingsevne. Denne drejebog forklarer hvordan samarbejdet om at planlægge, bygge og drive disse boliger kan foregå. Den kan bruges af ledere, udviklingsteams og andre aktører, der udvikler små billige boliger med husleje ned til omkring 2.000 kr./måned. I drejebogen er vist eksempler på rundbordssamtaler med forskellige aktørgrupper om planlægning af fem forskellige byggesager. Drejebogen forventes anvendt og videreudviklet i projekterne Hjem for alle alliancerne. BOLIG 2.000 og Modulforsøg med billige boliger i tomme bygninger.
Original languageDanish
Place of PublicationKbh.
PublisherSBi Forlag
Number of pages46
ISBN (Electronic)978-87-563-1846-4
Publication statusPublished - 2017

Cite this

@book{175e73c488034969a02b057876be176e,
title = "Drejebog: Bygning af sm{\aa} billige boliger",
abstract = "Der er behov for sm{\aa} billige boliger til personer med lille betalingsevne. Denne drejebog forklarer hvordan samarbejdet om at planl{\ae}gge, bygge og drive disse boliger kan foreg{\aa}. Den kan bruges af ledere, udviklingsteams og andre akt{\o}rer, der udvikler sm{\aa} billige boliger med husleje ned til omkring 2.000 kr./m{\aa}ned. I drejebogen er vist eksempler p{\aa} rundbordssamtaler med forskellige akt{\o}rgrupper om planl{\ae}gning af fem forskellige byggesager. Drejebogen forventes anvendt og videreudviklet i projekterne Hjem for alle alliancerne. BOLIG 2.000 og Modulfors{\o}g med billige boliger i tomme bygninger.",
keywords = "byggefaser, hjeml{\o}se, tv{\ae}rfagligt samarbejde, NGO-samarbejde, byggeaktiviteter, bygge{\o}konomi",
author = "Bertelsen, {Niels Haldor}",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "SBi Forlag",

}

Drejebog : Bygning af små billige boliger. / Bertelsen, Niels Haldor.

Kbh. : SBi Forlag, 2017. 46 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Drejebog

T2 - Bygning af små billige boliger

AU - Bertelsen, Niels Haldor

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Der er behov for små billige boliger til personer med lille betalingsevne. Denne drejebog forklarer hvordan samarbejdet om at planlægge, bygge og drive disse boliger kan foregå. Den kan bruges af ledere, udviklingsteams og andre aktører, der udvikler små billige boliger med husleje ned til omkring 2.000 kr./måned. I drejebogen er vist eksempler på rundbordssamtaler med forskellige aktørgrupper om planlægning af fem forskellige byggesager. Drejebogen forventes anvendt og videreudviklet i projekterne Hjem for alle alliancerne. BOLIG 2.000 og Modulforsøg med billige boliger i tomme bygninger.

AB - Der er behov for små billige boliger til personer med lille betalingsevne. Denne drejebog forklarer hvordan samarbejdet om at planlægge, bygge og drive disse boliger kan foregå. Den kan bruges af ledere, udviklingsteams og andre aktører, der udvikler små billige boliger med husleje ned til omkring 2.000 kr./måned. I drejebogen er vist eksempler på rundbordssamtaler med forskellige aktørgrupper om planlægning af fem forskellige byggesager. Drejebogen forventes anvendt og videreudviklet i projekterne Hjem for alle alliancerne. BOLIG 2.000 og Modulforsøg med billige boliger i tomme bygninger.

KW - byggefaser

KW - hjemløse

KW - tværfagligt samarbejde

KW - NGO-samarbejde

KW - byggeaktiviteter

KW - byggeøkonomi

M3 - Rapport

BT - Drejebog

PB - SBi Forlag

CY - Kbh.

ER -