Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister

Said Jawad Osmani, Mohamad K. Ismail, Charlotte Tønning, Niels Agerholm

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Abstract

Spoler er afgørende for registrering af trafikanter med henblik på at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opnår den mindst mulige ventetid. I nærværende artikel beskrives effekten på cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres på den relevante spole. Venstresvingsboksen forøger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.
Original languageDanish
JournalTrafik & Veje
Volume95
Issue number5
Pages (from-to)40-42
ISSN1903-7384
Publication statusPublished - 2018

Keywords

  Cite this

  Osmani, Said Jawad ; Ismail, Mohamad K. ; Tønning, Charlotte ; Agerholm, Niels. / Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister. In: Trafik & Veje. 2018 ; Vol. 95, No. 5. pp. 40-42.
  @article{c5d79bb533834d5595e480e7605f620b,
  title = "Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister",
  abstract = "Spoler er afg{\o}rende for registrering af trafikanter med henblik p{\aa} at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opn{\aa}r den mindst mulige ventetid. I n{\ae}rv{\ae}rende artikel beskrives effekten p{\aa} cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres p{\aa} den relevante spole. Venstresvingsboksen for{\o}ger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.",
  keywords = "Cyklister, Venstresvingsbokse",
  author = "Osmani, {Said Jawad} and Ismail, {Mohamad K.} and Charlotte T{\o}nning and Niels Agerholm",
  year = "2018",
  language = "Dansk",
  volume = "95",
  pages = "40--42",
  journal = "Trafik & Veje",
  issn = "1903-7384",
  publisher = "Dansk Vejtidsskrift ApS",
  number = "5",

  }

  Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister. / Osmani, Said Jawad; Ismail, Mohamad K.; Tønning, Charlotte; Agerholm, Niels.

  In: Trafik & Veje, Vol. 95, No. 5, 2018, p. 40-42.

  Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

  TY - JOUR

  T1 - Effektevaluering af venstresvingsbokse for cyklister

  AU - Osmani, Said Jawad

  AU - Ismail, Mohamad K.

  AU - Tønning, Charlotte

  AU - Agerholm, Niels

  PY - 2018

  Y1 - 2018

  N2 - Spoler er afgørende for registrering af trafikanter med henblik på at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opnår den mindst mulige ventetid. I nærværende artikel beskrives effekten på cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres på den relevante spole. Venstresvingsboksen forøger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.

  AB - Spoler er afgørende for registrering af trafikanter med henblik på at optimere trafikafviklingen. Erfaringer med cyklister er, at de ikke altid placerer sig over spolerne og derfor ikke opnår den mindst mulige ventetid. I nærværende artikel beskrives effekten på cyklisternes placering i forbindelse med venstresving fra en markeret venstresvingsboks, der placeres på den relevante spole. Venstresvingsboksen forøger andelen af cyklister, der stopper over deres respektive spole, markant.

  KW - Cyklister

  KW - Venstresvingsbokse

  UR - http://ny.trafikogveje.dk/om-trafik-veje/

  M3 - Tidsskriftartikel

  VL - 95

  SP - 40

  EP - 42

  JO - Trafik & Veje

  JF - Trafik & Veje

  SN - 1903-7384

  IS - 5

  ER -