El-installationer i betonelementer: System med indstøbte kabler

Translated title of the contribution: Electrical installations in concrete components. A system with incorporated cables

S. Skibstrup Eriksen, K. Ovesen

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

Denne SBI-rapport beskriver udviklingen af et el-insstallationssystem til boligbyggeri. Systemet, som tager sigte på forenkling af betonelementproduktionen, er baseret på indstøbning af standard-kabelnet i vægelementer. Med det beskrevne system vil der samtidig være bekvemme muligheder for udvidelse og ændring af el-installationerne efter behov.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages56
ISBN (Print)87-563-0247-9
Publication statusPublished - 1977
SeriesSBI-rapport
Number98

Cite this

Skibstrup Eriksen, S., & Ovesen, K. (1977). El-installationer i betonelementer: System med indstøbte kabler. Hørsholm: SBI forlag. SBI-rapport, No. 98
Skibstrup Eriksen, S. ; Ovesen, K. / El-installationer i betonelementer : System med indstøbte kabler. Hørsholm : SBI forlag, 1977. 56 p. (SBI-rapport; No. 98).
@book{f99148d0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "El-installationer i betonelementer: System med indst{\o}bte kabler",
abstract = "Denne SBI-rapport beskriver udviklingen af et el-insstallationssystem til boligbyggeri. Systemet, som tager sigte p{\aa} forenkling af betonelementproduktionen, er baseret p{\aa} indst{\o}bning af standard-kabelnet i v{\ae}gelementer. Med det beskrevne system vil der samtidig v{\ae}re bekvemme muligheder for udvidelse og {\ae}ndring af el-installationerne efter behov.",
keywords = "bygningsinstallationer, bygningskonstruktioner, byggeteknik, elinstallationer",
author = "{Skibstrup Eriksen}, S. and K. Ovesen",
note = "Udsolgt. Summary s. 56",
year = "1977",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0247-9",
series = "SBI-rapport",
number = "98",
publisher = "SBI forlag",

}

Skibstrup Eriksen, S & Ovesen, K 1977, El-installationer i betonelementer: System med indstøbte kabler. SBI-rapport, no. 98, SBI forlag, Hørsholm.

El-installationer i betonelementer : System med indstøbte kabler. / Skibstrup Eriksen, S.; Ovesen, K.

Hørsholm : SBI forlag, 1977. 56 p. (SBI-rapport; No. 98).

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - El-installationer i betonelementer

T2 - System med indstøbte kabler

AU - Skibstrup Eriksen, S.

AU - Ovesen, K.

N1 - Udsolgt. Summary s. 56

PY - 1977

Y1 - 1977

N2 - Denne SBI-rapport beskriver udviklingen af et el-insstallationssystem til boligbyggeri. Systemet, som tager sigte på forenkling af betonelementproduktionen, er baseret på indstøbning af standard-kabelnet i vægelementer. Med det beskrevne system vil der samtidig være bekvemme muligheder for udvidelse og ændring af el-installationerne efter behov.

AB - Denne SBI-rapport beskriver udviklingen af et el-insstallationssystem til boligbyggeri. Systemet, som tager sigte på forenkling af betonelementproduktionen, er baseret på indstøbning af standard-kabelnet i vægelementer. Med det beskrevne system vil der samtidig være bekvemme muligheder for udvidelse og ændring af el-installationerne efter behov.

KW - bygningsinstallationer

KW - bygningskonstruktioner

KW - byggeteknik

KW - elinstallationer

M3 - Bog

SN - 87-563-0247-9

T3 - SBI-rapport

BT - El-installationer i betonelementer

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Skibstrup Eriksen S, Ovesen K. El-installationer i betonelementer: System med indstøbte kabler. Hørsholm: SBI forlag, 1977. 56 p. (SBI-rapport; No. 98).