Erhvervslivets rammebetingelser i Aalborg Kommune: En virksomhedsbaseret analyse af betydning og tilfredshed

Research output: Book/ReportReportResearch

42 Downloads (Pure)

Abstract

Nærværende undersøgelse giver en indsigt i relationen mellem rammebetingelsers betydning for den enkelte virksomhed og virksomhedens tilfredshed med de pågældende rammebetingelser i Aalborg Kommune. Undersøgelsen belyser relationen ud fra, hvordan respondenter i 819 aalborgensiske virksomheder vurderer henholdsvis deres tilfredshed med 11 konkrete rammebetingelser og betydningen af de pågældende rammebetingelser. Undersøgelsen viser, at der er et hierarki af rammebetingelser, hvad angår den betydning som respondenterne tillægger dem. Undersøgelsen viser også i hvilken udstrækning, at den kombinerede vurdering af betydning og tilfredshed hænger sammen med virksomheders eksportorientering, størrelse og branchetilhørsforhold.
Original languageDanish
Number of pages35
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@book{8c61f7b31fe647cdab23a42bf35f4c4b,
title = "Erhvervslivets rammebetingelser i Aalborg Kommune: En virksomhedsbaseret analyse af betydning og tilfredshed",
abstract = "N{\ae}rv{\ae}rende unders{\o}gelse giver en indsigt i relationen mellem rammebetingelsers betydning for den enkelte virksomhed og virksomhedens tilfredshed med de p{\aa}g{\ae}ldende rammebetingelser i Aalborg Kommune. Unders{\o}gelsen belyser relationen ud fra, hvordan respondenter i 819 aalborgensiske virksomheder vurderer henholdsvis deres tilfredshed med 11 konkrete rammebetingelser og betydningen af de p{\aa}g{\ae}ldende rammebetingelser. Unders{\o}gelsen viser, at der er et hierarki af rammebetingelser, hvad ang{\aa}r den betydning som respondenterne till{\ae}gger dem. Unders{\o}gelsen viser ogs{\aa} i hvilken udstr{\ae}kning, at den kombinerede vurdering af betydning og tilfredshed h{\ae}nger sammen med virksomheders eksportorientering, st{\o}rrelse og branchetilh{\o}rsforhold.",
keywords = "Rammebetingelser, Erhvervsudvikling",
author = "Ina Drejer and Gjerding, {Allan N{\ae}s}",
note = "IMPAKT, Institut for {\O}konomi og Ledelse, Aalborg Universitet",
year = "2016",
language = "Dansk",

}

TY - RPRT

T1 - Erhvervslivets rammebetingelser i Aalborg Kommune

T2 - En virksomhedsbaseret analyse af betydning og tilfredshed

AU - Drejer, Ina

AU - Gjerding, Allan Næs

N1 - IMPAKT, Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet

PY - 2016

Y1 - 2016

N2 - Nærværende undersøgelse giver en indsigt i relationen mellem rammebetingelsers betydning for den enkelte virksomhed og virksomhedens tilfredshed med de pågældende rammebetingelser i Aalborg Kommune. Undersøgelsen belyser relationen ud fra, hvordan respondenter i 819 aalborgensiske virksomheder vurderer henholdsvis deres tilfredshed med 11 konkrete rammebetingelser og betydningen af de pågældende rammebetingelser. Undersøgelsen viser, at der er et hierarki af rammebetingelser, hvad angår den betydning som respondenterne tillægger dem. Undersøgelsen viser også i hvilken udstrækning, at den kombinerede vurdering af betydning og tilfredshed hænger sammen med virksomheders eksportorientering, størrelse og branchetilhørsforhold.

AB - Nærværende undersøgelse giver en indsigt i relationen mellem rammebetingelsers betydning for den enkelte virksomhed og virksomhedens tilfredshed med de pågældende rammebetingelser i Aalborg Kommune. Undersøgelsen belyser relationen ud fra, hvordan respondenter i 819 aalborgensiske virksomheder vurderer henholdsvis deres tilfredshed med 11 konkrete rammebetingelser og betydningen af de pågældende rammebetingelser. Undersøgelsen viser, at der er et hierarki af rammebetingelser, hvad angår den betydning som respondenterne tillægger dem. Undersøgelsen viser også i hvilken udstrækning, at den kombinerede vurdering af betydning og tilfredshed hænger sammen med virksomheders eksportorientering, størrelse og branchetilhørsforhold.

KW - Rammebetingelser

KW - Erhvervsudvikling

M3 - Rapport

BT - Erhvervslivets rammebetingelser i Aalborg Kommune

ER -