Fejlfinding ved varmeanlæg: En logisk fremgangsmåde i skemaform

Translated title of the contribution: Fault-finding in heating systems. A logical procedure in chart forms

Statens Byggeforskningsinstitut (Publisher)

Research output: Book/ReportBookCommunication

Abstract

Fejl i bygningers varmeanlæg er ofte årsag til unødvendigt energiforbrug og utilfredsstillende indeklimaforhold. Det er derfor vigtigt, at opståede fejl hurtigt findes og rettes. Denne anvisning består af en samling logisk opbyggede fejlfindingsskemaer som direkte kan anvendes i fejlfindingsarbejdet eller som grundlag for udarbejdelse af driftsinstruktionen for et bestemt anlæg. Anvisningen er således en nyttig håndbog for såvel varmemestre som rådgivende ingeniører.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages63
ISBN (Print)87-563-0283-5
Publication statusPublished - 1977
SeriesSBi-anvisning
Number113
ISSN0106-6757

Cite this

Statens Byggeforskningsinstitut (1977). Fejlfinding ved varmeanlæg: En logisk fremgangsmåde i skemaform. Hørsholm: SBI forlag. SBi-anvisning, No. 113
Statens Byggeforskningsinstitut. / Fejlfinding ved varmeanlæg : En logisk fremgangsmåde i skemaform. Hørsholm : SBI forlag, 1977. 63 p. (SBi-anvisning; No. 113).
@book{d1bd0e70165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Fejlfinding ved varmeanl{\ae}g: En logisk fremgangsm{\aa}de i skemaform",
abstract = "Fejl i bygningers varmeanl{\ae}g er ofte {\aa}rsag til un{\o}dvendigt energiforbrug og utilfredsstillende indeklimaforhold. Det er derfor vigtigt, at opst{\aa}ede fejl hurtigt findes og rettes. Denne anvisning best{\aa}r af en samling logisk opbyggede fejlfindingsskemaer som direkte kan anvendes i fejlfindingsarbejdet eller som grundlag for udarbejdelse af driftsinstruktionen for et bestemt anl{\ae}g. Anvisningen er s{\aa}ledes en nyttig h{\aa}ndbog for s{\aa}vel varmemestre som r{\aa}dgivende ingeni{\o}rer.",
keywords = "bygningsinstallationer, energiforbrug",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut}",
note = "Udsolgt",
year = "1977",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0283-5",
series = "SBi-anvisning",
number = "113",
publisher = "SBI forlag",

}

Statens Byggeforskningsinstitut 1977, Fejlfinding ved varmeanlæg: En logisk fremgangsmåde i skemaform. SBi-anvisning, no. 113, SBI forlag, Hørsholm.

Fejlfinding ved varmeanlæg : En logisk fremgangsmåde i skemaform. / Statens Byggeforskningsinstitut (Publisher).

Hørsholm : SBI forlag, 1977. 63 p. (SBi-anvisning; No. 113).

Research output: Book/ReportBookCommunication

TY - BOOK

T1 - Fejlfinding ved varmeanlæg

T2 - En logisk fremgangsmåde i skemaform

A2 - Statens Byggeforskningsinstitut

N1 - Udsolgt

PY - 1977

Y1 - 1977

N2 - Fejl i bygningers varmeanlæg er ofte årsag til unødvendigt energiforbrug og utilfredsstillende indeklimaforhold. Det er derfor vigtigt, at opståede fejl hurtigt findes og rettes. Denne anvisning består af en samling logisk opbyggede fejlfindingsskemaer som direkte kan anvendes i fejlfindingsarbejdet eller som grundlag for udarbejdelse af driftsinstruktionen for et bestemt anlæg. Anvisningen er således en nyttig håndbog for såvel varmemestre som rådgivende ingeniører.

AB - Fejl i bygningers varmeanlæg er ofte årsag til unødvendigt energiforbrug og utilfredsstillende indeklimaforhold. Det er derfor vigtigt, at opståede fejl hurtigt findes og rettes. Denne anvisning består af en samling logisk opbyggede fejlfindingsskemaer som direkte kan anvendes i fejlfindingsarbejdet eller som grundlag for udarbejdelse af driftsinstruktionen for et bestemt anlæg. Anvisningen er således en nyttig håndbog for såvel varmemestre som rådgivende ingeniører.

KW - bygningsinstallationer

KW - energiforbrug

M3 - Bog

SN - 87-563-0283-5

T3 - SBi-anvisning

BT - Fejlfinding ved varmeanlæg

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Statens Byggeforskningsinstitut. Fejlfinding ved varmeanlæg: En logisk fremgangsmåde i skemaform. Hørsholm: SBI forlag, 1977. 63 p. (SBi-anvisning; No. 113).