Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme

Translated title of the contribution: Improvement of the thermal insulation provided by the weather barrier in existing block of flats

M. Nørregaard, G. Christensen, O. Jensen

Research output: Book/ReportBookResearch

Abstract

I denne SBI-rapport redegøres der for de tekniske muligheder og de hertil knyttede økonomiske forhold ved gennemførelse af energibesparende indgreb i eksisterende etageboligers klimaskærm. Rapportens indhold er primært baseret på teoretiske betragtninger og beregninger. En verificering af de anførte omkostninger og de i praksis opnåede energibesparelser vil finde sted i et senere projektstadie og vil herefter blive rapporteret.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages43
ISBN (Print)87-563-0281-9
Publication statusPublished - 1977
SeriesSBI-rapport
Number105

Cite this

Nørregaard, M., Christensen, G., & Jensen, O. (1977). Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme. Hørsholm: SBI forlag. SBI-rapport, No. 105
Nørregaard, M. ; Christensen, G. ; Jensen, O. / Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme. Hørsholm : SBI forlag, 1977. 43 p. (SBI-rapport; No. 105).
@book{faeedd00165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Forbedring af klimask{\ae}rmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme",
abstract = "I denne SBI-rapport redeg{\o}res der for de tekniske muligheder og de hertil knyttede {\o}konomiske forhold ved gennemf{\o}relse af energibesparende indgreb i eksisterende etageboligers klimask{\ae}rm. Rapportens indhold er prim{\ae}rt baseret p{\aa} teoretiske betragtninger og beregninger. En verificering af de anf{\o}rte omkostninger og de i praksis opn{\aa}ede energibesparelser vil finde sted i et senere projektstadie og vil herefter blive rapporteret.",
keywords = "energi, energiforbrug, bygningskonstruktioner, bygningsdele, byggeteknik",
author = "M. N{\o}rregaard and G. Christensen and O. Jensen",
note = "Udsolgt.Summary s. 43",
year = "1977",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0281-9",
series = "SBI-rapport",
number = "105",
publisher = "SBI forlag",

}

Nørregaard, M, Christensen, G & Jensen, O 1977, Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme. SBI-rapport, no. 105, SBI forlag, Hørsholm.

Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme. / Nørregaard, M.; Christensen, G.; Jensen, O.

Hørsholm : SBI forlag, 1977. 43 p. (SBI-rapport; No. 105).

Research output: Book/ReportBookResearch

TY - BOOK

T1 - Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme

AU - Nørregaard, M.

AU - Christensen, G.

AU - Jensen, O.

N1 - Udsolgt.Summary s. 43

PY - 1977

Y1 - 1977

N2 - I denne SBI-rapport redegøres der for de tekniske muligheder og de hertil knyttede økonomiske forhold ved gennemførelse af energibesparende indgreb i eksisterende etageboligers klimaskærm. Rapportens indhold er primært baseret på teoretiske betragtninger og beregninger. En verificering af de anførte omkostninger og de i praksis opnåede energibesparelser vil finde sted i et senere projektstadie og vil herefter blive rapporteret.

AB - I denne SBI-rapport redegøres der for de tekniske muligheder og de hertil knyttede økonomiske forhold ved gennemførelse af energibesparende indgreb i eksisterende etageboligers klimaskærm. Rapportens indhold er primært baseret på teoretiske betragtninger og beregninger. En verificering af de anførte omkostninger og de i praksis opnåede energibesparelser vil finde sted i et senere projektstadie og vil herefter blive rapporteret.

KW - energi

KW - energiforbrug

KW - bygningskonstruktioner

KW - bygningsdele

KW - byggeteknik

M3 - Bog

SN - 87-563-0281-9

T3 - SBI-rapport

BT - Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Nørregaard M, Christensen G, Jensen O. Forbedring af klimaskærmens varmeisolering i eksisterende etageejendomme. Hørsholm: SBI forlag, 1977. 43 p. (SBI-rapport; No. 105).