Forbrugernes vurdering af nogle udvalgte kvalitetesmærkninger for hakket oksekød: Undersøgelsens design, gennemførelse og resultater

Translated title of the contribution: Consumer assessments of selected quality labels for ground beef: Design of experiment, implementation and results

Hans Jørn Juhl, Esben Høg, Carsten Stig Poulsen

Research output: Working paperResearch

Original languageDanish
Place of PublicationAarhus University
PublisherMAPP Centre
Publication statusPublished - 2000

Cite this

@techreport{1ff06cde0b6d4546b4d4d674c456838a,
title = "Forbrugernes vurdering af nogle udvalgte kvalitetesm{\ae}rkninger for hakket oksek{\o}d: Unders{\o}gelsens design, gennemf{\o}relse og resultater",
author = "Juhl, {Hans J{\o}rn} and Esben H{\o}g and Poulsen, {Carsten Stig}",
year = "2000",
language = "Dansk",
publisher = "MAPP Centre",
type = "WorkingPaper",
institution = "MAPP Centre",

}

Forbrugernes vurdering af nogle udvalgte kvalitetesmærkninger for hakket oksekød: Undersøgelsens design, gennemførelse og resultater. / Juhl, Hans Jørn; Høg, Esben; Poulsen, Carsten Stig.

Aarhus University : MAPP Centre, 2000.

Research output: Working paperResearch

TY - UNPB

T1 - Forbrugernes vurdering af nogle udvalgte kvalitetesmærkninger for hakket oksekød: Undersøgelsens design, gennemførelse og resultater

AU - Juhl, Hans Jørn

AU - Høg, Esben

AU - Poulsen, Carsten Stig

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Working paper

BT - Forbrugernes vurdering af nogle udvalgte kvalitetesmærkninger for hakket oksekød: Undersøgelsens design, gennemførelse og resultater

PB - MAPP Centre

CY - Aarhus University

ER -