Forskning for fremtiden: Metodesamling om fremtidsorientering med eksempler især fra byggeri og teknologi

Translated title of the contribution: Future research. Collection of methods on futurology with examples mainly from housing and technological development

E. Maaløe

  Research output: Book/ReportBookResearch

  Abstract

  Huse holder længe. De skal bruges i en fremtid, der ikke blot kan regnes for at være en uændret fortsættelse af nutiden. Metoder til indkredsning af fremtiden er efterhånden udviklet så systematisk, at de opnåede resultater er anvendelige både ved forsknings- og udviklingsarbejde og ved planlægning af bygninger og byer. SBI har derfor set en opgave i at få udarbejdet en beskrivelse og en kritisk vurdering af metoder og resultater i fremtidsforskningen.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherSBI forlag
  Number of pages174
  ISBN (Print)978-87-563-0098-8; 87-563-0098-0
  Publication statusPublished - 1972
  SeriesSBI-rapport
  Number85

  Cite this

  Maaløe, E. / Forskning for fremtiden : Metodesamling om fremtidsorientering med eksempler især fra byggeri og teknologi. København : SBI forlag, 1972. 174 p. (SBI-rapport; No. 85).
  @book{f86bdba0165d11dca5a4000ea68e967b,
  title = "Forskning for fremtiden: Metodesamling om fremtidsorientering med eksempler is{\ae}r fra byggeri og teknologi",
  abstract = "Huse holder l{\ae}nge. De skal bruges i en fremtid, der ikke blot kan regnes for at v{\ae}re en u{\ae}ndret forts{\ae}ttelse af nutiden. Metoder til indkredsning af fremtiden er efterh{\aa}nden udviklet s{\aa} systematisk, at de opn{\aa}ede resultater er anvendelige b{\aa}de ved forsknings- og udviklingsarbejde og ved planl{\ae}gning af bygninger og byer. SBI har derfor set en opgave i at f{\aa} udarbejdet en beskrivelse og en kritisk vurdering af metoder og resultater i fremtidsforskningen.",
  keywords = "samfundsplanl{\ae}gning, byplanl{\ae}gning",
  author = "E. Maal{\o}e",
  note = "Udsolgt. Summary s. 174",
  year = "1972",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-563-0098-8; 87-563-0098-0",
  series = "SBI-rapport",
  number = "85",
  publisher = "SBI forlag",

  }

  Forskning for fremtiden : Metodesamling om fremtidsorientering med eksempler især fra byggeri og teknologi. / Maaløe, E.

  København : SBI forlag, 1972. 174 p. (SBI-rapport; No. 85).

  Research output: Book/ReportBookResearch

  TY - BOOK

  T1 - Forskning for fremtiden

  T2 - Metodesamling om fremtidsorientering med eksempler især fra byggeri og teknologi

  AU - Maaløe, E.

  N1 - Udsolgt. Summary s. 174

  PY - 1972

  Y1 - 1972

  N2 - Huse holder længe. De skal bruges i en fremtid, der ikke blot kan regnes for at være en uændret fortsættelse af nutiden. Metoder til indkredsning af fremtiden er efterhånden udviklet så systematisk, at de opnåede resultater er anvendelige både ved forsknings- og udviklingsarbejde og ved planlægning af bygninger og byer. SBI har derfor set en opgave i at få udarbejdet en beskrivelse og en kritisk vurdering af metoder og resultater i fremtidsforskningen.

  AB - Huse holder længe. De skal bruges i en fremtid, der ikke blot kan regnes for at være en uændret fortsættelse af nutiden. Metoder til indkredsning af fremtiden er efterhånden udviklet så systematisk, at de opnåede resultater er anvendelige både ved forsknings- og udviklingsarbejde og ved planlægning af bygninger og byer. SBI har derfor set en opgave i at få udarbejdet en beskrivelse og en kritisk vurdering af metoder og resultater i fremtidsforskningen.

  KW - samfundsplanlægning

  KW - byplanlægning

  M3 - Bog

  SN - 978-87-563-0098-8; 87-563-0098-0

  T3 - SBI-rapport

  BT - Forskning for fremtiden

  PB - SBI forlag

  CY - København

  ER -

  Maaløe E. Forskning for fremtiden: Metodesamling om fremtidsorientering med eksempler især fra byggeri og teknologi. København: SBI forlag, 1972. 174 p. (SBI-rapport; No. 85).