Forundersøgelser og teknologiafprøvning til forbedret vandkvalitet og indeklima for svømmebade og badelande

Case Lalandia Rødby : Indledende hot-spot-analyse af indeklimaet og ventilationssystemerne

Rasmus Lund Jensen, Jesper Nørgaard

Research output: Book/ReportReportResearch

210 Downloads (Pure)

Abstract

Lalandia er med sine 25.000 m2 Danmarks største feriecenter. Det er samtidig yderst moderne med 2 biografsale, en skøjtehal, stort legeland, et væld af restauranter og ikke mindst et stort, tropisk badeland. Denne rapport omhandler udelukkende målinger i badelandets 1. sal. Rapporten indeholder udover denne indledning en konklusion, en beskrivelse af badelandet, samt et kapitel omhandlende det måleudstyr der er blevet benyttet. Derefter følger et kapitel for hver af de gennemførte målinger (indeklima, sporgas og lufthastighed).

Original languageDanish
Place of PublicationAalborg
PublisherDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Number of pages64
Publication statusPublished - 2009
SeriesDCE Technical reports
Number68

Cite this

@book{764ef94009b211df9142000ea68e967b,
title = "Forunders{\o}gelser og teknologiafpr{\o}vning til forbedret vandkvalitet og indeklima for sv{\o}mmebade og badelande: Case Lalandia R{\o}dby : Indledende hot-spot-analyse af indeklimaet og ventilationssystemerne",
abstract = "Lalandia er med sine 25.000 m2 Danmarks st{\o}rste feriecenter. Det er samtidig yderst moderne med 2 biografsale, en sk{\o}jtehal, stort legeland, et v{\ae}ld af restauranter og ikke mindst et stort, tropisk badeland. Denne rapport omhandler udelukkende m{\aa}linger i badelandets 1. sal. Rapporten indeholder udover denne indledning en konklusion, en beskrivelse af badelandet, samt et kapitel omhandlende det m{\aa}leudstyr der er blevet benyttet. Derefter f{\o}lger et kapitel for hver af de gennemf{\o}rte m{\aa}linger (indeklima, sporgas og lufthastighed).",
keywords = "Lalandia R{\o}dby, Vandkvalitet, Indeklima, Sv{\o}mmebade, Badelande",
author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Jesper N{\o}rgaard",
year = "2009",
language = "Dansk",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

}

Forundersøgelser og teknologiafprøvning til forbedret vandkvalitet og indeklima for svømmebade og badelande : Case Lalandia Rødby : Indledende hot-spot-analyse af indeklimaet og ventilationssystemerne. / Jensen, Rasmus Lund; Nørgaard, Jesper.

Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2009. 64 p. (DCE Technical reports; No. 68).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Forundersøgelser og teknologiafprøvning til forbedret vandkvalitet og indeklima for svømmebade og badelande

T2 - Case Lalandia Rødby : Indledende hot-spot-analyse af indeklimaet og ventilationssystemerne

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Nørgaard, Jesper

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Lalandia er med sine 25.000 m2 Danmarks største feriecenter. Det er samtidig yderst moderne med 2 biografsale, en skøjtehal, stort legeland, et væld af restauranter og ikke mindst et stort, tropisk badeland. Denne rapport omhandler udelukkende målinger i badelandets 1. sal. Rapporten indeholder udover denne indledning en konklusion, en beskrivelse af badelandet, samt et kapitel omhandlende det måleudstyr der er blevet benyttet. Derefter følger et kapitel for hver af de gennemførte målinger (indeklima, sporgas og lufthastighed).

AB - Lalandia er med sine 25.000 m2 Danmarks største feriecenter. Det er samtidig yderst moderne med 2 biografsale, en skøjtehal, stort legeland, et væld af restauranter og ikke mindst et stort, tropisk badeland. Denne rapport omhandler udelukkende målinger i badelandets 1. sal. Rapporten indeholder udover denne indledning en konklusion, en beskrivelse af badelandet, samt et kapitel omhandlende det måleudstyr der er blevet benyttet. Derefter følger et kapitel for hver af de gennemførte målinger (indeklima, sporgas og lufthastighed).

KW - Lalandia Rødby

KW - Vandkvalitet

KW - Indeklima

KW - Svømmebade

KW - Badelande

M3 - Rapport

BT - Forundersøgelser og teknologiafprøvning til forbedret vandkvalitet og indeklima for svømmebade og badelande

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

ER -