Fra risikostyring til resiliens i forsyningskæden

  Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  Abstract

  Der hersker ingen tvivl om, at danske produktionsvirksomheder i de seneste år har gennemgået en udvikling, hvor forsyningskæden og mar-kedstilstedeværelsen er blevet langt mere global. Denne udvikling har været fulgt af en gentænkning af produktionsvirksomhedens syn på hvilke aktiviteter, der er virksomhedens kerneaktivitet, og derved hvor kernekompetencerne ligger. Som et resultat heraf, er der en stigende afhængighed af eksterne inputs i produktionen.
  Original languageDanish
  JournalEffektivitet
  Issue number4
  Pages (from-to)8-12
  Number of pages4
  ISSN0903-2266
  Publication statusPublished - 2015

  Cite this

  @article{1514b75283d64544afe7ac82c9c0ed7e,
  title = "Fra risikostyring til resiliens i forsyningsk{\ae}den",
  abstract = "Der hersker ingen tvivl om, at danske produktionsvirksomheder i de seneste {\aa}r har gennemg{\aa}et en udvikling, hvor forsyningsk{\ae}den og mar-kedstilstedev{\ae}relsen er blevet langt mere global. Denne udvikling har v{\ae}ret fulgt af en gent{\ae}nkning af produktionsvirksomhedens syn p{\aa} hvilke aktiviteter, der er virksomhedens kerneaktivitet, og derved hvor kernekompetencerne ligger. Som et resultat heraf, er der en stigende afh{\ae}ngighed af eksterne inputs i produktionen.",
  author = "Asmussen, {Jesper Normann} and W{\ae}hrens, {Brian Vejrum} and Jesper Kristensen",
  year = "2015",
  language = "Dansk",
  pages = "8--12",
  journal = "Effektivitet",
  issn = "0903-2266",
  number = "4",

  }

  Fra risikostyring til resiliens i forsyningskæden. / Asmussen, Jesper Normann; Wæhrens, Brian Vejrum; Kristensen, Jesper.

  In: Effektivitet, No. 4, 2015, p. 8-12.

  Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

  TY - JOUR

  T1 - Fra risikostyring til resiliens i forsyningskæden

  AU - Asmussen, Jesper Normann

  AU - Wæhrens, Brian Vejrum

  AU - Kristensen, Jesper

  PY - 2015

  Y1 - 2015

  N2 - Der hersker ingen tvivl om, at danske produktionsvirksomheder i de seneste år har gennemgået en udvikling, hvor forsyningskæden og mar-kedstilstedeværelsen er blevet langt mere global. Denne udvikling har været fulgt af en gentænkning af produktionsvirksomhedens syn på hvilke aktiviteter, der er virksomhedens kerneaktivitet, og derved hvor kernekompetencerne ligger. Som et resultat heraf, er der en stigende afhængighed af eksterne inputs i produktionen.

  AB - Der hersker ingen tvivl om, at danske produktionsvirksomheder i de seneste år har gennemgået en udvikling, hvor forsyningskæden og mar-kedstilstedeværelsen er blevet langt mere global. Denne udvikling har været fulgt af en gentænkning af produktionsvirksomhedens syn på hvilke aktiviteter, der er virksomhedens kerneaktivitet, og derved hvor kernekompetencerne ligger. Som et resultat heraf, er der en stigende afhængighed af eksterne inputs i produktionen.

  M3 - Tidsskriftartikel

  SP - 8

  EP - 12

  JO - Effektivitet

  JF - Effektivitet

  SN - 0903-2266

  IS - 4

  ER -