Fremme af Cykeltrafik

Jens Chr. Overgaard Madsen, Victor Silva, Ole B. Jensen, Henrik Harder

Research output: Contribution to conference without publisher/journalPaper without publisher/journalResearch

Abstract

Frem til udgangen af 2013 gennemføres et forskningsprojekt under titlen ”Bikeability”. Formålet med projektet er at fremskaffe dokumenteret viden om, hvordan brugen af cykel bedst muligt kan understøttes. Som en indledende del af projektet er der gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt landets kommuner. Undersøgelsen afdækker de initiativer, som kommunerne i de senere år har gennemført for at fremme cyklisme/forbedre forholdene for cyklisterne, kommunernes motiver for at gennemføre initiativerne samt kommunernes vurdering af konkrete initiativers evne til at fremme cyklisme og cyklisternes sikkerhed.
Original languageDanish
Publication date2011
Publication statusPublished - 2011
EventVejforum - Nyborg, Denmark
Duration: 7 Dec 20118 Dec 2011

Conference

ConferenceVejforum
CountryDenmark
CityNyborg
Period07/12/201108/12/2011

Keywords

  • Mobility

Cite this

Madsen, J. C. O., Silva, V., Jensen, O. B., & Harder, H. (2011). Fremme af Cykeltrafik. Paper presented at Vejforum, Nyborg, Denmark.
Madsen, Jens Chr. Overgaard ; Silva, Victor ; Jensen, Ole B. ; Harder, Henrik. / Fremme af Cykeltrafik. Paper presented at Vejforum, Nyborg, Denmark.
@conference{fec97ee1dfb9463fb840624798053617,
title = "Fremme af Cykeltrafik",
abstract = "Frem til udgangen af 2013 gennemf{\o}res et forskningsprojekt under titlen ”Bikeability”. Form{\aa}let med projektet er at fremskaffe dokumenteret viden om, hvordan brugen af cykel bedst muligt kan underst{\o}ttes. Som en indledende del af projektet er der gennemf{\o}rt en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse blandt landets kommuner. Unders{\o}gelsen afd{\ae}kker de initiativer, som kommunerne i de senere {\aa}r har gennemf{\o}rt for at fremme cyklisme/forbedre forholdene for cyklisterne, kommunernes motiver for at gennemf{\o}re initiativerne samt kommunernes vurdering af konkrete initiativers evne til at fremme cyklisme og cyklisternes sikkerhed.",
keywords = "mobilitet, Urban design, Cykeltrafik, Mobility",
author = "Madsen, {Jens Chr. Overgaard} and Victor Silva and Jensen, {Ole B.} and Henrik Harder",
year = "2011",
language = "Dansk",
note = "Vejforum ; Conference date: 07-12-2011 Through 08-12-2011",

}

Madsen, JCO, Silva, V, Jensen, OB & Harder, H 2011, 'Fremme af Cykeltrafik', Paper presented at Vejforum, Nyborg, Denmark, 07/12/2011 - 08/12/2011.

Fremme af Cykeltrafik. / Madsen, Jens Chr. Overgaard; Silva, Victor; Jensen, Ole B.; Harder, Henrik.

2011. Paper presented at Vejforum, Nyborg, Denmark.

Research output: Contribution to conference without publisher/journalPaper without publisher/journalResearch

TY - CONF

T1 - Fremme af Cykeltrafik

AU - Madsen, Jens Chr. Overgaard

AU - Silva, Victor

AU - Jensen, Ole B.

AU - Harder, Henrik

PY - 2011

Y1 - 2011

N2 - Frem til udgangen af 2013 gennemføres et forskningsprojekt under titlen ”Bikeability”. Formålet med projektet er at fremskaffe dokumenteret viden om, hvordan brugen af cykel bedst muligt kan understøttes. Som en indledende del af projektet er der gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt landets kommuner. Undersøgelsen afdækker de initiativer, som kommunerne i de senere år har gennemført for at fremme cyklisme/forbedre forholdene for cyklisterne, kommunernes motiver for at gennemføre initiativerne samt kommunernes vurdering af konkrete initiativers evne til at fremme cyklisme og cyklisternes sikkerhed.

AB - Frem til udgangen af 2013 gennemføres et forskningsprojekt under titlen ”Bikeability”. Formålet med projektet er at fremskaffe dokumenteret viden om, hvordan brugen af cykel bedst muligt kan understøttes. Som en indledende del af projektet er der gennemført en spørgeskemaundersøgelse blandt landets kommuner. Undersøgelsen afdækker de initiativer, som kommunerne i de senere år har gennemført for at fremme cyklisme/forbedre forholdene for cyklisterne, kommunernes motiver for at gennemføre initiativerne samt kommunernes vurdering af konkrete initiativers evne til at fremme cyklisme og cyklisternes sikkerhed.

KW - mobilitet

KW - Urban design

KW - Cykeltrafik

KW - Mobility

M3 - Paper uden forlag/tidsskrift

ER -

Madsen JCO, Silva V, Jensen OB, Harder H. Fremme af Cykeltrafik. 2011. Paper presented at Vejforum, Nyborg, Denmark.