Fremtidens landbrugsbyggeri: Evaluering af proces, produkt, formidling og innovation i seks udviklingsbyggerier

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

Realdania igangsatte i 2005 udviklingsprojektet ’Fremtidens landbrugsbyggeri’, som omfattede en idékonkurrence og realisering af de udvalgte projektforslag for seks landbrugsbyggerier. Denne rapport indeholder SBi’s evaluering af de seks byggerier, hvoraf tre blev realiseret i et færdigt byggeri.
Evalueringen har fokus på proces, økonomi, formidling og innovation i de seks byggerier. Landmænd og byggeparter giver i rapporten deres vurdering af organisering, samarbejde og de opnåede resultater samt deres forslag til fremtidig udvikling på området.
Rapporten slutter med SBi’s vurdering af, i hvilken grad udviklingsprojektets målsætninger er opfyldt, og hvordan udviklingsprojektet har givet bidrag til visionen om ’Fremtidens landbrugsbyggeri’. SBi anbefaler bl.a., at innovation bygger på forretningsmodeller for landbrugsproduktionerne, at alle lag i innovation og byggeproces inddrages mere ligeværdigt, at der gennemføres en analyse af bygningerne i drift, og at innovationen forankres regionalt støttet af organisationerne.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherSBI forlag
Number of pages104
ISBN (Electronic)978-87-563-1735-1
Publication statusPublished - Oct 2015
SeriesSBI
Number2015:23

Cite this

@book{25d3b179723e42f3944a877eb09f38bc,
title = "Fremtidens landbrugsbyggeri: Evaluering af proces, produkt, formidling og innovation i seks udviklingsbyggerier",
abstract = "Realdania igangsatte i 2005 udviklingsprojektet ’Fremtidens landbrugsbyggeri’, som omfattede en id{\'e}konkurrence og realisering af de udvalgte projektforslag for seks landbrugsbyggerier. Denne rapport indeholder SBi’s evaluering af de seks byggerier, hvoraf tre blev realiseret i et f{\ae}rdigt byggeri.Evalueringen har fokus p{\aa} proces, {\o}konomi, formidling og innovation i de seks byggerier. Landm{\ae}nd og byggeparter giver i rapporten deres vurdering af organisering, samarbejde og de opn{\aa}ede resultater samt deres forslag til fremtidig udvikling p{\aa} omr{\aa}det.Rapporten slutter med SBi’s vurdering af, i hvilken grad udviklingsprojektets m{\aa}ls{\ae}tninger er opfyldt, og hvordan udviklingsprojektet har givet bidrag til visionen om ’Fremtidens landbrugsbyggeri’. SBi anbefaler bl.a., at innovation bygger p{\aa} forretningsmodeller for landbrugsproduktionerne, at alle lag i innovation og byggeproces inddrages mere ligev{\ae}rdigt, at der gennemf{\o}res en analyse af bygningerne i drift, og at innovationen forankres regionalt st{\o}ttet af organisationerne.",
author = "Bertelsen, {Niels Haldor}",
year = "2015",
month = "10",
language = "Dansk",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",
number = "2015:23",

}

Fremtidens landbrugsbyggeri : Evaluering af proces, produkt, formidling og innovation i seks udviklingsbyggerier. / Bertelsen, Niels Haldor.

København : SBI forlag, 2015. 104 p. (SBI; No. 2015:23).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Fremtidens landbrugsbyggeri

T2 - Evaluering af proces, produkt, formidling og innovation i seks udviklingsbyggerier

AU - Bertelsen, Niels Haldor

PY - 2015/10

Y1 - 2015/10

N2 - Realdania igangsatte i 2005 udviklingsprojektet ’Fremtidens landbrugsbyggeri’, som omfattede en idékonkurrence og realisering af de udvalgte projektforslag for seks landbrugsbyggerier. Denne rapport indeholder SBi’s evaluering af de seks byggerier, hvoraf tre blev realiseret i et færdigt byggeri.Evalueringen har fokus på proces, økonomi, formidling og innovation i de seks byggerier. Landmænd og byggeparter giver i rapporten deres vurdering af organisering, samarbejde og de opnåede resultater samt deres forslag til fremtidig udvikling på området.Rapporten slutter med SBi’s vurdering af, i hvilken grad udviklingsprojektets målsætninger er opfyldt, og hvordan udviklingsprojektet har givet bidrag til visionen om ’Fremtidens landbrugsbyggeri’. SBi anbefaler bl.a., at innovation bygger på forretningsmodeller for landbrugsproduktionerne, at alle lag i innovation og byggeproces inddrages mere ligeværdigt, at der gennemføres en analyse af bygningerne i drift, og at innovationen forankres regionalt støttet af organisationerne.

AB - Realdania igangsatte i 2005 udviklingsprojektet ’Fremtidens landbrugsbyggeri’, som omfattede en idékonkurrence og realisering af de udvalgte projektforslag for seks landbrugsbyggerier. Denne rapport indeholder SBi’s evaluering af de seks byggerier, hvoraf tre blev realiseret i et færdigt byggeri.Evalueringen har fokus på proces, økonomi, formidling og innovation i de seks byggerier. Landmænd og byggeparter giver i rapporten deres vurdering af organisering, samarbejde og de opnåede resultater samt deres forslag til fremtidig udvikling på området.Rapporten slutter med SBi’s vurdering af, i hvilken grad udviklingsprojektets målsætninger er opfyldt, og hvordan udviklingsprojektet har givet bidrag til visionen om ’Fremtidens landbrugsbyggeri’. SBi anbefaler bl.a., at innovation bygger på forretningsmodeller for landbrugsproduktionerne, at alle lag i innovation og byggeproces inddrages mere ligeværdigt, at der gennemføres en analyse af bygningerne i drift, og at innovationen forankres regionalt støttet af organisationerne.

UR - http://www.sbi.dk/arkitektur/generelt/fremtidens-landbrugsbyggeri/fremtidens-landbrugsbyggeri

M3 - Rapport

T3 - SBI

BT - Fremtidens landbrugsbyggeri

PB - SBI forlag

CY - København

ER -