Abstract

Med Fugtberegneren kan håndværkere og andre professionelle indenfor byggeri få svar på, om den tiltænkte efterisoleringsløsning er fugtteknisk forsvarlig, eller om løsningen skal gentænkes.
Efterisoleringstykkelse og -materiale i beregningen kan vælges frit ud fra nogle standardvalg. Inspiration til det ønskede efterisoleringsniveau (Minimum eller Lavenergi) kan indhentes i Energiløsningerne udarbejdet af Videncenter for Energibesparelse i bygninger.
Fugtberegneren er kun udformet til vurdering af fugtrisiko i konstruktioner i beboelsesejendomme.
Fugtberegneren er udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet (SBi) og Institut for Byggeri og Anlæg ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU Byg). Den er ejet og drevet af Videncenter for energibesparelser i bygninger.
Original languageDanish
Publication date1 May 2016
Edition1. udgave
Publication statusPublished - 1 May 2016

Cite this

Kragh, J. (Producer), Peuhkuri, R. H. (Producer), & Sørensen, C. G. (Producer). (2016). Fugtberegner. Computer programme, Videncenter for energibesparelser i bygninger. Retrieved from http://www.fugtberegner.sbi.dk/
@misc{2f43464d4a794d68ac3c46a22c39a028,
title = "Fugtberegner",
abstract = "Med Fugtberegneren kan h{\aa}ndv{\ae}rkere og andre professionelle indenfor byggeri f{\aa} svar p{\aa}, om den tilt{\ae}nkte efterisoleringsl{\o}sning er fugtteknisk forsvarlig, eller om l{\o}sningen skal gent{\ae}nkes.Efterisoleringstykkelse og -materiale i beregningen kan v{\ae}lges frit ud fra nogle standardvalg. Inspiration til det {\o}nskede efterisoleringsniveau (Minimum eller Lavenergi) kan indhentes i Energil{\o}sningerne udarbejdet af Videncenter for Energibesparelse i bygninger.Fugtberegneren er kun udformet til vurdering af fugtrisiko i konstruktioner i beboelsesejendomme.Fugtberegneren er udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet (SBi) og Institut for Byggeri og Anl{\ae}g ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU Byg). Den er ejet og drevet af Videncenter for energibesparelser i bygninger.",
keywords = "Fugtberegning, Glaser, Efterisolering, Fugtproblemer, Kondens, Dampssp{\ae}rre",
author = "Jesper Kragh and Peuhkuri, {Ruut Hannele} and S{\o}rensen, {Christian Grau}",
year = "2016",
month = "5",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "Videncenter for energibesparelser i bygninger",
edition = "1. udgave",

}

Kragh, J, Peuhkuri, RH & Sørensen, CG, Fugtberegner, 2016, Computer programme, Videncenter for energibesparelser i bygninger.
Fugtberegner. Kragh, Jesper (Producer); Peuhkuri, Ruut Hannele (Producer); Sørensen, Christian Grau (Producer). 2016. Videncenter for energibesparelser i bygninger.

Research output: Non-textual formComputer programmeCommunication

TY - COMP

T1 - Fugtberegner

A2 - Kragh, Jesper

A2 - Peuhkuri, Ruut Hannele

A2 - Sørensen, Christian Grau

PY - 2016/5/1

Y1 - 2016/5/1

N2 - Med Fugtberegneren kan håndværkere og andre professionelle indenfor byggeri få svar på, om den tiltænkte efterisoleringsløsning er fugtteknisk forsvarlig, eller om løsningen skal gentænkes.Efterisoleringstykkelse og -materiale i beregningen kan vælges frit ud fra nogle standardvalg. Inspiration til det ønskede efterisoleringsniveau (Minimum eller Lavenergi) kan indhentes i Energiløsningerne udarbejdet af Videncenter for Energibesparelse i bygninger.Fugtberegneren er kun udformet til vurdering af fugtrisiko i konstruktioner i beboelsesejendomme.Fugtberegneren er udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet (SBi) og Institut for Byggeri og Anlæg ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU Byg). Den er ejet og drevet af Videncenter for energibesparelser i bygninger.

AB - Med Fugtberegneren kan håndværkere og andre professionelle indenfor byggeri få svar på, om den tiltænkte efterisoleringsløsning er fugtteknisk forsvarlig, eller om løsningen skal gentænkes.Efterisoleringstykkelse og -materiale i beregningen kan vælges frit ud fra nogle standardvalg. Inspiration til det ønskede efterisoleringsniveau (Minimum eller Lavenergi) kan indhentes i Energiløsningerne udarbejdet af Videncenter for Energibesparelse i bygninger.Fugtberegneren er kun udformet til vurdering af fugtrisiko i konstruktioner i beboelsesejendomme.Fugtberegneren er udviklet af Statens Byggeforskningsinstitut ved Aalborg Universitet (SBi) og Institut for Byggeri og Anlæg ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU Byg). Den er ejet og drevet af Videncenter for energibesparelser i bygninger.

KW - Fugtberegning

KW - Glaser

KW - Efterisolering

KW - Fugtproblemer

KW - Kondens

KW - Dampsspærre

M3 - Softwareprogram

PB - Videncenter for energibesparelser i bygninger

ER -

Kragh J (Producer), Peuhkuri RH (Producer), Sørensen CG (Producer). Fugtberegner Videncenter for energibesparelser i bygninger. 2016.