Genbrug af byggevarer: Forprojekt om identifikation af barrierer

Lone Hedegaard Mortensen, Harpa Birgisdottir, Søren Aggerholm

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Abstract

Denne rapport udpeger de væsentligste barrierer, der er for genbrug og genanvendelse af byggevarer. I den forbindelse gives indledningsvis en kort beskrivelse af byggeriets værdikæde med fokus på affald til genanvendelse. Genanvendelse og genbrug undersøges gennem cases, som skal belyse de udfordringer og barrierer, som virksomhederne oplever. De identificerede barrierer opsummeres og grupperes. I forbindelse med dette gives der forslag til mulige initiativer for enkelte grupper af barrierer.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherSBI forlag
Number of pages45
ISBN (Electronic)978-87-563-1749-8
Commissioning bodyEnergistyrelsen
Publication statusPublished - 18 Dec 2015
SeriesSBI
Volume2015:30

Cite this

Mortensen, L. H., Birgisdottir, H., & Aggerholm, S. (2015). Genbrug af byggevarer: Forprojekt om identifikation af barrierer. København: SBI forlag. SBI, Vol.. 2015:30
Mortensen, Lone Hedegaard ; Birgisdottir, Harpa ; Aggerholm, Søren. / Genbrug af byggevarer : Forprojekt om identifikation af barrierer. København : SBI forlag, 2015. 45 p. (SBI, Vol. 2015:30).
@book{8599ba9ab4c34cb8a1bc79b8ec7ad45c,
title = "Genbrug af byggevarer: Forprojekt om identifikation af barrierer",
abstract = "Denne rapport udpeger de v{\ae}sentligste barrierer, der er for genbrug og genanvendelse af byggevarer. I den forbindelse gives indledningsvis en kort beskrivelse af byggeriets v{\ae}rdik{\ae}de med fokus p{\aa} affald til genanvendelse. Genanvendelse og genbrug unders{\o}ges gennem cases, som skal belyse de udfordringer og barrierer, som virksomhederne oplever. De identificerede barrierer opsummeres og grupperes. I forbindelse med dette gives der forslag til mulige initiativer for enkelte grupper af barrierer.",
author = "Mortensen, {Lone Hedegaard} and Harpa Birgisdottir and S{\o}ren Aggerholm",
year = "2015",
month = "12",
day = "18",
language = "Dansk",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",

}

Mortensen, LH, Birgisdottir, H & Aggerholm, S 2015, Genbrug af byggevarer: Forprojekt om identifikation af barrierer. SBI, vol. 2015:30, SBI forlag, København.

Genbrug af byggevarer : Forprojekt om identifikation af barrierer. / Mortensen, Lone Hedegaard; Birgisdottir, Harpa; Aggerholm, Søren.

København : SBI forlag, 2015. 45 p. (SBI, Vol. 2015:30).

Research output: Book/ReportReportCommissioned

TY - RPRT

T1 - Genbrug af byggevarer

T2 - Forprojekt om identifikation af barrierer

AU - Mortensen, Lone Hedegaard

AU - Birgisdottir, Harpa

AU - Aggerholm, Søren

PY - 2015/12/18

Y1 - 2015/12/18

N2 - Denne rapport udpeger de væsentligste barrierer, der er for genbrug og genanvendelse af byggevarer. I den forbindelse gives indledningsvis en kort beskrivelse af byggeriets værdikæde med fokus på affald til genanvendelse. Genanvendelse og genbrug undersøges gennem cases, som skal belyse de udfordringer og barrierer, som virksomhederne oplever. De identificerede barrierer opsummeres og grupperes. I forbindelse med dette gives der forslag til mulige initiativer for enkelte grupper af barrierer.

AB - Denne rapport udpeger de væsentligste barrierer, der er for genbrug og genanvendelse af byggevarer. I den forbindelse gives indledningsvis en kort beskrivelse af byggeriets værdikæde med fokus på affald til genanvendelse. Genanvendelse og genbrug undersøges gennem cases, som skal belyse de udfordringer og barrierer, som virksomhederne oplever. De identificerede barrierer opsummeres og grupperes. I forbindelse med dette gives der forslag til mulige initiativer for enkelte grupper af barrierer.

UR - http://sbi.dk/miljo-og-energi/beredygtighedsvurdering/genbrug-af-byggevarer/genbrug-af-byggevarer

M3 - Rapport

T3 - SBI

BT - Genbrug af byggevarer

PB - SBI forlag

CY - København

ER -

Mortensen LH, Birgisdottir H, Aggerholm S. Genbrug af byggevarer: Forprojekt om identifikation af barrierer. København: SBI forlag, 2015. 45 p. (SBI, Vol. 2015:30).