Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse

K. Skov, J.C. Ellum

Research output: Book/ReportBookCommunication

Abstract

Publikationen beskriver beregningsmetoderne for væksthusets bærende konstruktion, der er udformet således, at den direkte kan erstatte den traditionelle bærende konstruktion i danske standardvæksthuse med en spændvidde på 20 m. Publikationen henvender sig til alle med interesse for udformning af tyndpladekonstruktioner i stål.
Original languageDanish
Place of PublicationHørsholm
PublisherSBI forlag
Number of pages72
ISBN (Print)87-563-0598-2
Publication statusPublished - 1985
SeriesSBI-landbrugsbyggeri
Number64
ISSN0589-6665

Cite this

Skov, K., & Ellum, J. C. (1985). Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse. Hørsholm: SBI forlag. SBI-landbrugsbyggeri, No. 64
Skov, K. ; Ellum, J.C. / Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse. Hørsholm : SBI forlag, 1985. 72 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 64).
@book{dedd7fe0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Gittersp{\ae}r i boltede tyndpladeprofiler til v{\ae}ksthuse",
abstract = "Publikationen beskriver beregningsmetoderne for v{\ae}ksthusets b{\ae}rende konstruktion, der er udformet s{\aa}ledes, at den direkte kan erstatte den traditionelle b{\ae}rende konstruktion i danske standardv{\ae}ksthuse med en sp{\ae}ndvidde p{\aa} 20 m. Publikationen henvender sig til alle med interesse for udformning af tyndpladekonstruktioner i st{\aa}l.",
keywords = "landbrugsbyggeri, bygningskonstruktioner, tagkonstruktioner, v{\ae}ksthuse, st{\aa}lkonstruktioner, gittersp{\ae}r, tyndpladeprofiler, agricultural buildings, building structures, roof structures, green house, steel structures",
author = "K. Skov and J.C. Ellum",
note = "Udsolgt. Summary s. 56-57",
year = "1985",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0598-2",
publisher = "SBI forlag",

}

Skov, K & Ellum, JC 1985, Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse. SBI-landbrugsbyggeri, no. 64, SBI forlag, Hørsholm.

Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse. / Skov, K.; Ellum, J.C.

Hørsholm : SBI forlag, 1985. 72 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 64).

Research output: Book/ReportBookCommunication

TY - BOOK

T1 - Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse

AU - Skov, K.

AU - Ellum, J.C.

N1 - Udsolgt. Summary s. 56-57

PY - 1985

Y1 - 1985

N2 - Publikationen beskriver beregningsmetoderne for væksthusets bærende konstruktion, der er udformet således, at den direkte kan erstatte den traditionelle bærende konstruktion i danske standardvæksthuse med en spændvidde på 20 m. Publikationen henvender sig til alle med interesse for udformning af tyndpladekonstruktioner i stål.

AB - Publikationen beskriver beregningsmetoderne for væksthusets bærende konstruktion, der er udformet således, at den direkte kan erstatte den traditionelle bærende konstruktion i danske standardvæksthuse med en spændvidde på 20 m. Publikationen henvender sig til alle med interesse for udformning af tyndpladekonstruktioner i stål.

KW - landbrugsbyggeri

KW - bygningskonstruktioner

KW - tagkonstruktioner

KW - væksthuse

KW - stålkonstruktioner

KW - gitterspær

KW - tyndpladeprofiler

KW - agricultural buildings

KW - building structures

KW - roof structures

KW - green house

KW - steel structures

M3 - Bog

SN - 87-563-0598-2

BT - Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Skov K, Ellum JC. Gitterspær i boltede tyndpladeprofiler til væksthuse. Hørsholm: SBI forlag, 1985. 72 p. (SBI-landbrugsbyggeri; No. 64).