Gode spisevaner læres gennem smag, sprog og sanser

Bent Egberg Mikkelsen, Mette Vang Mikkelsen

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

Abstract

Frokostordninger i dagtilbuddene er kommet for at blive. Men det er vigtigt, at ordningerne udvikles og fastholdes omkring dagtilbuddenes centrale kerneopgaver, så de ikke ender som passive bespisningstilbud. Det skriver Bent Egberg Mikkelsen og Mette Vang Mikkelsen, forskere ved Aalborg Universitet.
Original languageDanish
NewspaperAltinget.dk
Publication statusPublished - 8 Apr 2013

Cite this

@article{818208dcfebe4e26992e08fa4bb0fec7,
title = "Gode spisevaner l{\ae}res gennem smag, sprog og sanser",
abstract = "Frokostordninger i dagtilbuddene er kommet for at blive. Men det er vigtigt, at ordningerne udvikles og fastholdes omkring dagtilbuddenes centrale kerneopgaver, s{\aa} de ikke ender som passive bespisningstilbud. Det skriver Bent Egberg Mikkelsen og Mette Vang Mikkelsen, forskere ved Aalborg Universitet.",
author = "Mikkelsen, {Bent Egberg} and Mikkelsen, {Mette Vang}",
year = "2013",
month = "4",
day = "8",
language = "Dansk",
journal = "Altinget.dk",

}

Gode spisevaner læres gennem smag, sprog og sanser. / Mikkelsen, Bent Egberg; Mikkelsen, Mette Vang.

In: Altinget.dk, 08.04.2013.

Research output: Contribution to journalContribution to newspaper - Newspaper articleCommunication

TY - INPR

T1 - Gode spisevaner læres gennem smag, sprog og sanser

AU - Mikkelsen, Bent Egberg

AU - Mikkelsen, Mette Vang

PY - 2013/4/8

Y1 - 2013/4/8

N2 - Frokostordninger i dagtilbuddene er kommet for at blive. Men det er vigtigt, at ordningerne udvikles og fastholdes omkring dagtilbuddenes centrale kerneopgaver, så de ikke ender som passive bespisningstilbud. Det skriver Bent Egberg Mikkelsen og Mette Vang Mikkelsen, forskere ved Aalborg Universitet.

AB - Frokostordninger i dagtilbuddene er kommet for at blive. Men det er vigtigt, at ordningerne udvikles og fastholdes omkring dagtilbuddenes centrale kerneopgaver, så de ikke ender som passive bespisningstilbud. Det skriver Bent Egberg Mikkelsen og Mette Vang Mikkelsen, forskere ved Aalborg Universitet.

M3 - Bidrag til avis - Avisartikel

JO - Altinget.dk

JF - Altinget.dk

ER -