Abstract

Happy Nation er et stykke eksperimentel teknologiformidling, der er udformet som en skønlitterær roman. Værket tager udgangspunkt i et fremtidsscenarie, hvor virtual reality er blevet en hverdagsteknologi, hvis sansedel bliver understøttet af implantater, der kan foretage dyb hjernestimulation. Underrvejs behandles emner som teknologiens betydning for mennesker muligheder for at tage frie valg, elektronificeringens betydning for mennesker vilkår generelt, og håbets betydning for progressive samfundsforandringer.
Original languageDanish
Place of PublicationKøbenhavn
PublisherScience Fiction Cirklen
Number of pages272
ISBN (Print)978-87-93233-23-2
Publication statusPublished - 2017

Cite this

Baron, C. (2017). Happy Nation. København: Science Fiction Cirklen.
Baron, Christian. / Happy Nation. København : Science Fiction Cirklen, 2017. 272 p.
@book{cae309b7b3cb429b9dab2472c4f1b689,
title = "Happy Nation",
abstract = "Happy Nation er et stykke eksperimentel teknologiformidling, der er udformet som en sk{\o}nlitter{\ae}r roman. V{\ae}rket tager udgangspunkt i et fremtidsscenarie, hvor virtual reality er blevet en hverdagsteknologi, hvis sansedel bliver underst{\o}ttet af implantater, der kan foretage dyb hjernestimulation. Underrvejs behandles emner som teknologiens betydning for mennesker muligheder for at tage frie valg, elektronificeringens betydning for mennesker vilk{\aa}r generelt, og h{\aa}bets betydning for progressive samfundsforandringer.",
author = "Christian Baron",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93233-23-2",
publisher = "Science Fiction Cirklen",

}

Baron, C 2017, Happy Nation. Science Fiction Cirklen, København.

Happy Nation. / Baron, Christian.

København : Science Fiction Cirklen, 2017. 272 p.

Research output: Book/ReportBookCommunication

TY - BOOK

T1 - Happy Nation

AU - Baron, Christian

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - Happy Nation er et stykke eksperimentel teknologiformidling, der er udformet som en skønlitterær roman. Værket tager udgangspunkt i et fremtidsscenarie, hvor virtual reality er blevet en hverdagsteknologi, hvis sansedel bliver understøttet af implantater, der kan foretage dyb hjernestimulation. Underrvejs behandles emner som teknologiens betydning for mennesker muligheder for at tage frie valg, elektronificeringens betydning for mennesker vilkår generelt, og håbets betydning for progressive samfundsforandringer.

AB - Happy Nation er et stykke eksperimentel teknologiformidling, der er udformet som en skønlitterær roman. Værket tager udgangspunkt i et fremtidsscenarie, hvor virtual reality er blevet en hverdagsteknologi, hvis sansedel bliver understøttet af implantater, der kan foretage dyb hjernestimulation. Underrvejs behandles emner som teknologiens betydning for mennesker muligheder for at tage frie valg, elektronificeringens betydning for mennesker vilkår generelt, og håbets betydning for progressive samfundsforandringer.

UR - https://www.sciencefiction.dk/udgivelser/bog/happy-nation

M3 - Bog

SN - 978-87-93233-23-2

BT - Happy Nation

PB - Science Fiction Cirklen

CY - København

ER -

Baron C. Happy Nation. København: Science Fiction Cirklen, 2017. 272 p.