Inspirationskatalog

Innovativ service og ældres vilkår

Helle Nørgaard, Christian Broen, Mads Sorento Dichmann, Ellen Højgaard Jensen, Hans Thor Andersen

Research output: Book/ReportReportResearch

314 Downloads (Pure)

Abstract

Begrænset service i tyndt befolkede områder, er et problem for mange af de ældre som bor der. Samtidig er andelen af ældre i tyndt befolkede områder stigende. Afsættet for projektet har været at søge erfaringer med konkrete løsninger i både ind- og udland mht. sammenhæng mellem boligforhold og bosætning, befordring og dagligvareforsyning for de ældre. Der er i inspirationskataloget udarbejdet en række anbefalinger på baggrund af undersøgelser om ældres bolig- og bosætning, undersøgelser der belyser udviklingen i dagligvareforsyning og kollektiv transport på landet såvel som på baggrund af ideer og løsninger fra bl.a. workshops.
Original languageDanish
PublisherSBI forlag
Edition1
Number of pages65
ISBN (Electronic)978-87-563-1607-1
Publication statusPublished - 1 May 2014
SeriesSBI
Number08
Volume2014

Cite this

Nørgaard, H., Broen, C., Dichmann, M. S., Jensen, E. H., & Andersen, H. T. (2014). Inspirationskatalog: Innovativ service og ældres vilkår. (1 ed.) SBI forlag. SBI, No. 08, Vol.. 2014
Nørgaard, Helle ; Broen, Christian ; Dichmann, Mads Sorento ; Jensen, Ellen Højgaard ; Andersen, Hans Thor. / Inspirationskatalog : Innovativ service og ældres vilkår. 1 ed. SBI forlag, 2014. 65 p. (SBI; No. 08, Vol. 2014).
@book{cfcf29bc126d4a1bb0fc63aea4cd1d17,
title = "Inspirationskatalog: Innovativ service og {\ae}ldres vilk{\aa}r",
abstract = "Begr{\ae}nset service i tyndt befolkede omr{\aa}der, er et problem for mange af de {\ae}ldre som bor der. Samtidig er andelen af {\ae}ldre i tyndt befolkede omr{\aa}der stigende. Afs{\ae}ttet for projektet har v{\ae}ret at s{\o}ge erfaringer med konkrete l{\o}sninger i b{\aa}de ind- og udland mht. sammenh{\ae}ng mellem boligforhold og bos{\ae}tning, befordring og dagligvareforsyning for de {\ae}ldre. Der er i inspirationskataloget udarbejdet en r{\ae}kke anbefalinger p{\aa} baggrund af unders{\o}gelser om {\ae}ldres bolig- og bos{\ae}tning, unders{\o}gelser der belyser udviklingen i dagligvareforsyning og kollektiv transport p{\aa} landet s{\aa}vel som p{\aa} baggrund af ideer og l{\o}sninger fra bl.a. workshops.",
author = "Helle N{\o}rgaard and Christian Broen and Dichmann, {Mads Sorento} and Jensen, {Ellen H{\o}jgaard} and Andersen, {Hans Thor}",
year = "2014",
month = "5",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",
edition = "1",

}

Nørgaard, H, Broen, C, Dichmann, MS, Jensen, EH & Andersen, HT 2014, Inspirationskatalog: Innovativ service og ældres vilkår. SBI, no. 08, vol. 2014, 1 edn, SBI forlag.

Inspirationskatalog : Innovativ service og ældres vilkår. / Nørgaard, Helle; Broen, Christian; Dichmann, Mads Sorento; Jensen, Ellen Højgaard; Andersen, Hans Thor.

1 ed. SBI forlag, 2014. 65 p. (SBI; No. 08, Vol. 2014).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Inspirationskatalog

T2 - Innovativ service og ældres vilkår

AU - Nørgaard, Helle

AU - Broen, Christian

AU - Dichmann, Mads Sorento

AU - Jensen, Ellen Højgaard

AU - Andersen, Hans Thor

PY - 2014/5/1

Y1 - 2014/5/1

N2 - Begrænset service i tyndt befolkede områder, er et problem for mange af de ældre som bor der. Samtidig er andelen af ældre i tyndt befolkede områder stigende. Afsættet for projektet har været at søge erfaringer med konkrete løsninger i både ind- og udland mht. sammenhæng mellem boligforhold og bosætning, befordring og dagligvareforsyning for de ældre. Der er i inspirationskataloget udarbejdet en række anbefalinger på baggrund af undersøgelser om ældres bolig- og bosætning, undersøgelser der belyser udviklingen i dagligvareforsyning og kollektiv transport på landet såvel som på baggrund af ideer og løsninger fra bl.a. workshops.

AB - Begrænset service i tyndt befolkede områder, er et problem for mange af de ældre som bor der. Samtidig er andelen af ældre i tyndt befolkede områder stigende. Afsættet for projektet har været at søge erfaringer med konkrete løsninger i både ind- og udland mht. sammenhæng mellem boligforhold og bosætning, befordring og dagligvareforsyning for de ældre. Der er i inspirationskataloget udarbejdet en række anbefalinger på baggrund af undersøgelser om ældres bolig- og bosætning, undersøgelser der belyser udviklingen i dagligvareforsyning og kollektiv transport på landet såvel som på baggrund af ideer og løsninger fra bl.a. workshops.

M3 - Rapport

BT - Inspirationskatalog

PB - SBI forlag

ER -

Nørgaard H, Broen C, Dichmann MS, Jensen EH, Andersen HT. Inspirationskatalog: Innovativ service og ældres vilkår. 1 ed. SBI forlag, 2014. 65 p. (SBI; No. 08, Vol. 2014).