Interaktion og infrastruktur i Østjylland

Peter Bro, Henrik Harder, Jacob Kronbak, Thomas Sick Nielsen, Anders Sorgenfri Jensen

  Research output: Book/ReportReportResearch

  212 Downloads (Pure)

  Abstract

  Denne analyse "Interaktion og infrastruktur i Østjylland" er en af tre analyser udført som led i projektet "Byudvikling i Østjylland", som er et samarbejdsprojekt mellem de 17 kommuner i tilknytning til Østjylland og staten ved Miljøministeriet (By- og landskabsstyrelsen) og Transportministeriet (Trafikstyrelsen og Vejdirektoratet).

  De to øvrige analyser "Erhverv og befolkning i Østjylland" og "Landskabsområder i Østjylland" udgives samtidig med denne analyse og kan findes på websiden http://www.blst.dk/Planlaegning/Landsplanlaegning/Samarbejde.htm

  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherByudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen
  Number of pages85
  ISBN (Print)978-87-92256-61-4
  ISBN (Electronic)978-87-92256-60-7
  Publication statusPublished - 2008

  Cite this

  Bro, P., Harder, H., Kronbak, J., Sick Nielsen, T., & Jensen, A. S. (2008). Interaktion og infrastruktur i Østjylland. København: Byudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen.
  Bro, Peter ; Harder, Henrik ; Kronbak, Jacob ; Sick Nielsen, Thomas ; Jensen, Anders Sorgenfri. / Interaktion og infrastruktur i Østjylland. København : Byudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen, 2008. 85 p.
  @book{88a720f08bc711dd93c5000ea68e967b,
  title = "Interaktion og infrastruktur i {\O}stjylland",
  abstract = "Denne analyse {"}Interaktion og infrastruktur i {\O}stjylland{"} er en af tre analyser udf{\o}rt som led i projektet {"}Byudvikling i {\O}stjylland{"}, som er et samarbejdsprojekt mellem de 17 kommuner i tilknytning til {\O}stjylland og staten ved Milj{\o}ministeriet (By- og landskabsstyrelsen) og Transportministeriet (Trafikstyrelsen og Vejdirektoratet).De to {\o}vrige analyser {"}Erhverv og befolkning i {\O}stjylland{"} og {"}Landskabsomr{\aa}der i {\O}stjylland{"} udgives samtidig med denne analyse og kan findes p{\aa} websiden http://www.blst.dk/Planlaegning/Landsplanlaegning/Samarbejde.htm",
  keywords = "Byudvikling, Transport, interaktion, infrastruktur, byrum",
  author = "Peter Bro and Henrik Harder and Jacob Kronbak and {Sick Nielsen}, Thomas and Jensen, {Anders Sorgenfri}",
  year = "2008",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-92256-61-4",
  publisher = "Byudvikling i {\O}stjylland, By- og landskabsstyrelsen",

  }

  Bro, P, Harder, H, Kronbak, J, Sick Nielsen, T & Jensen, AS 2008, Interaktion og infrastruktur i Østjylland. Byudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen, København.

  Interaktion og infrastruktur i Østjylland. / Bro, Peter; Harder, Henrik; Kronbak, Jacob; Sick Nielsen, Thomas; Jensen, Anders Sorgenfri.

  København : Byudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen, 2008. 85 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Interaktion og infrastruktur i Østjylland

  AU - Bro, Peter

  AU - Harder, Henrik

  AU - Kronbak, Jacob

  AU - Sick Nielsen, Thomas

  AU - Jensen, Anders Sorgenfri

  PY - 2008

  Y1 - 2008

  N2 - Denne analyse "Interaktion og infrastruktur i Østjylland" er en af tre analyser udført som led i projektet "Byudvikling i Østjylland", som er et samarbejdsprojekt mellem de 17 kommuner i tilknytning til Østjylland og staten ved Miljøministeriet (By- og landskabsstyrelsen) og Transportministeriet (Trafikstyrelsen og Vejdirektoratet).De to øvrige analyser "Erhverv og befolkning i Østjylland" og "Landskabsområder i Østjylland" udgives samtidig med denne analyse og kan findes på websiden http://www.blst.dk/Planlaegning/Landsplanlaegning/Samarbejde.htm

  AB - Denne analyse "Interaktion og infrastruktur i Østjylland" er en af tre analyser udført som led i projektet "Byudvikling i Østjylland", som er et samarbejdsprojekt mellem de 17 kommuner i tilknytning til Østjylland og staten ved Miljøministeriet (By- og landskabsstyrelsen) og Transportministeriet (Trafikstyrelsen og Vejdirektoratet).De to øvrige analyser "Erhverv og befolkning i Østjylland" og "Landskabsområder i Østjylland" udgives samtidig med denne analyse og kan findes på websiden http://www.blst.dk/Planlaegning/Landsplanlaegning/Samarbejde.htm

  KW - Byudvikling

  KW - Transport

  KW - interaktion

  KW - infrastruktur

  KW - byrum

  M3 - Rapport

  SN - 978-87-92256-61-4

  BT - Interaktion og infrastruktur i Østjylland

  PB - Byudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen

  CY - København

  ER -

  Bro P, Harder H, Kronbak J, Sick Nielsen T, Jensen AS. Interaktion og infrastruktur i Østjylland. København: Byudvikling i Østjylland, By- og landskabsstyrelsen, 2008. 85 p.