Kommentar: Velkommen tilbage til gruppeeksamen

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

Abstract

Palle Rasmussen skriver en kommmentar om gruppeeksamen. Den kommende regering vil nemlig nedlægge forbuddet mod gruppeeksamen.
Palle Rasmussen henviser til en undersøgelse fra Aalborg Universitet, der viste, at både studerende, lærere og censorer mente, at gruppeeksaminer gav mere dybdegående efterprøvning af de studerendes viden end individuelle eksaminer. Det gjaldt også færdigheder som kommunikations- og samarbejdsevner.
På bl.a. den baggrund ser Palle Rasmussen gruppeeksamens tilbagevenden som en positiv ting.
Original languageDanish
JournalInformation
Publication statusPublished - 28 Sep 2011

Cite this

@article{d366247f90fa43148b8840a6dd90d989,
title = "Kommentar: Velkommen tilbage til gruppeeksamen",
abstract = "Palle Rasmussen skriver en kommmentar om gruppeeksamen. Den kommende regering vil nemlig nedl{\ae}gge forbuddet mod gruppeeksamen. Palle Rasmussen henviser til en unders{\o}gelse fra Aalborg Universitet, der viste, at b{\aa}de studerende, l{\ae}rere og censorer mente, at gruppeeksaminer gav mere dybdeg{\aa}ende efterpr{\o}vning af de studerendes viden end individuelle eksaminer. Det gjaldt ogs{\aa} f{\ae}rdigheder som kommunikations- og samarbejdsevner. P{\aa} bl.a. den baggrund ser Palle Rasmussen gruppeeksamens tilbagevenden som en positiv ting.",
author = "Palle Rasmussen",
year = "2011",
month = "9",
day = "28",
language = "Dansk",
journal = "Information",
issn = "1602-2572",
publisher = "Dagbladet Information",

}

Kommentar : Velkommen tilbage til gruppeeksamen . / Rasmussen, Palle.

In: Information, 28.09.2011.

Research output: Contribution to journalComment/debateCommunication

TY - JOUR

T1 - Kommentar

T2 - Velkommen tilbage til gruppeeksamen

AU - Rasmussen, Palle

PY - 2011/9/28

Y1 - 2011/9/28

N2 - Palle Rasmussen skriver en kommmentar om gruppeeksamen. Den kommende regering vil nemlig nedlægge forbuddet mod gruppeeksamen. Palle Rasmussen henviser til en undersøgelse fra Aalborg Universitet, der viste, at både studerende, lærere og censorer mente, at gruppeeksaminer gav mere dybdegående efterprøvning af de studerendes viden end individuelle eksaminer. Det gjaldt også færdigheder som kommunikations- og samarbejdsevner. På bl.a. den baggrund ser Palle Rasmussen gruppeeksamens tilbagevenden som en positiv ting.

AB - Palle Rasmussen skriver en kommmentar om gruppeeksamen. Den kommende regering vil nemlig nedlægge forbuddet mod gruppeeksamen. Palle Rasmussen henviser til en undersøgelse fra Aalborg Universitet, der viste, at både studerende, lærere og censorer mente, at gruppeeksaminer gav mere dybdegående efterprøvning af de studerendes viden end individuelle eksaminer. Det gjaldt også færdigheder som kommunikations- og samarbejdsevner. På bl.a. den baggrund ser Palle Rasmussen gruppeeksamens tilbagevenden som en positiv ting.

M3 - Kommentar/debat

JO - Information

JF - Information

SN - 1602-2572

ER -