Kommunikation og organisationsforandring

Helle Alrø (Editor), Søren Frimann (Editor)

Research output: Book/ReportAnthologyResearch

Abstract

"De menneskelige ressourcer og den indbyrdes kommunikation
        er udgangspunktet for forståelsen af organisationer og deres
        muligeder for udvikling."

Kommunikation og organisationsforandring er en antologi, der især koncentrerer sig om de interpersonelle kommunikationsprocesser og deres betydning for interven- tion og forandring i organisationer. Fælles for artiklerne er et fokus på relationen mellem kommunikation og organisation som et komplekst samspil mellem den nære interpersonelle kommunikation og de større organisatoriske systemer, som kommu- nikation er indlejret i.

Kommunikation og organisationsforandring henvender sig til lærere og studerende ved højere læreranstalter samt til konsulenter og ledere i private virksomheder og offentlige institutioner, der beskæftiger sig med forholdet mellem kommunikation og organisation. Den overordnede ide med bogen er at udvikle fagfeltet Interpersonel Organisationskommunikation (IPOK) i Danmark.

Original languageDanish
PublisherAalborg Universitetsforlag
ISBN (Print)9788773079393
Publication statusPublished - 2008

Cite this

Alrø, H., & Frimann, S. (Eds.) (2008). Kommunikation og organisationsforandring. Aalborg Universitetsforlag.
@book{dcf8be00024d11de82e6000ea68e967b,
title = "Kommunikation og organisationsforandring",
abstract = "{"}De menneskelige ressourcer og den indbyrdes kommunikation        er udgangspunktet for forst{\aa}elsen af organisationer og deres        muligeder for udvikling.{"}Kommunikation og organisationsforandring er en antologi, der is{\ae}r koncentrerer sig om de interpersonelle kommunikationsprocesser og deres betydning for interven- tion og forandring i organisationer. F{\ae}lles for artiklerne er et fokus p{\aa} relationen mellem kommunikation og organisation som et komplekst samspil mellem den n{\ae}re interpersonelle kommunikation og de st{\o}rre organisatoriske systemer, som kommu- nikation er indlejret i.Kommunikation og organisationsforandring henvender sig til l{\ae}rere og studerende ved h{\o}jere l{\ae}reranstalter samt til konsulenter og ledere i private virksomheder og offentlige institutioner, der besk{\ae}ftiger sig med forholdet mellem kommunikation og organisation. Den overordnede ide med bogen er at udvikle fagfeltet Interpersonel Organisationskommunikation (IPOK) i Danmark.",
editor = "Helle Alr{\o} and S{\o}ren Frimann",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "9788773079393",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

}

Alrø, H & Frimann, S (eds) 2008, Kommunikation og organisationsforandring. Aalborg Universitetsforlag.

Kommunikation og organisationsforandring. / Alrø, Helle (Editor); Frimann, Søren (Editor).

Aalborg Universitetsforlag, 2008.

Research output: Book/ReportAnthologyResearch

TY - BOOK

T1 - Kommunikation og organisationsforandring

A2 - Alrø, Helle

A2 - Frimann, Søren

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - "De menneskelige ressourcer og den indbyrdes kommunikation        er udgangspunktet for forståelsen af organisationer og deres        muligeder for udvikling."Kommunikation og organisationsforandring er en antologi, der især koncentrerer sig om de interpersonelle kommunikationsprocesser og deres betydning for interven- tion og forandring i organisationer. Fælles for artiklerne er et fokus på relationen mellem kommunikation og organisation som et komplekst samspil mellem den nære interpersonelle kommunikation og de større organisatoriske systemer, som kommu- nikation er indlejret i.Kommunikation og organisationsforandring henvender sig til lærere og studerende ved højere læreranstalter samt til konsulenter og ledere i private virksomheder og offentlige institutioner, der beskæftiger sig med forholdet mellem kommunikation og organisation. Den overordnede ide med bogen er at udvikle fagfeltet Interpersonel Organisationskommunikation (IPOK) i Danmark.

AB - "De menneskelige ressourcer og den indbyrdes kommunikation        er udgangspunktet for forståelsen af organisationer og deres        muligeder for udvikling."Kommunikation og organisationsforandring er en antologi, der især koncentrerer sig om de interpersonelle kommunikationsprocesser og deres betydning for interven- tion og forandring i organisationer. Fælles for artiklerne er et fokus på relationen mellem kommunikation og organisation som et komplekst samspil mellem den nære interpersonelle kommunikation og de større organisatoriske systemer, som kommu- nikation er indlejret i.Kommunikation og organisationsforandring henvender sig til lærere og studerende ved højere læreranstalter samt til konsulenter og ledere i private virksomheder og offentlige institutioner, der beskæftiger sig med forholdet mellem kommunikation og organisation. Den overordnede ide med bogen er at udvikle fagfeltet Interpersonel Organisationskommunikation (IPOK) i Danmark.

M3 - Antologi

SN - 9788773079393

BT - Kommunikation og organisationsforandring

PB - Aalborg Universitetsforlag

ER -