Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer

Translated title of the contribution: Corrosion prevention in domestic heating, piping and ventilation systems

Statens Byggeforskningsinstitut (Publisher)

  Research output: Book/ReportBookResearch

  Abstract

  I mange VVS-installationer er det vigtigt, at man ved konstruktion og materialevalg også tager hensyn til de anvendte metallers korrosionsforhold, da man i modsat fald på kort tid kan få skader i en ellers udmærket fungerende installation. I denne publikation gennemgås de fleste af de korrosionsskader, der kan forekomme i vandanlæg (brugsvand, central- og fjernvarmevand, blødgjort vand), i luftkonditioneringsanlæg, afløbsinstallationer og gas- og fyringsanlæg. Beskrivelsen af skaderne og deres forebyggelse henvender sig til såvel rådgivende ingeniører som VVS-installatører, da forebyggelse af korrosionsskader kan og skal ske både ved projektering og udførelse af installationerne.
  Original languageDanish
  Place of PublicationKøbenhavn
  PublisherSBI forlag
  Number of pages74
  ISBN (Print)978-87-563-0113-8; 87-563-0113-8
  Publication statusPublished - 1973
  SeriesSBi-anvisning
  Number95

  Cite this

  Byggeforskningsinstitut, S. (1973). Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer. København: SBI forlag. SBi-anvisning, No. 95
  Byggeforskningsinstitut, Statens . / Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer. København : SBI forlag, 1973. 74 p. (SBi-anvisning; No. 95).
  @book{d16f3c90165d11dca5a4000ea68e967b,
  title = "Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer",
  abstract = "I mange VVS-installationer er det vigtigt, at man ved konstruktion og materialevalg ogs{\aa} tager hensyn til de anvendte metallers korrosionsforhold, da man i modsat fald p{\aa} kort tid kan f{\aa} skader i en ellers udm{\ae}rket fungerende installation. I denne publikation gennemg{\aa}s de fleste af de korrosionsskader, der kan forekomme i vandanl{\ae}g (brugsvand, central- og fjernvarmevand, bl{\o}dgjort vand), i luftkonditioneringsanl{\ae}g, afl{\o}bsinstallationer og gas- og fyringsanl{\ae}g. Beskrivelsen af skaderne og deres forebyggelse henvender sig til s{\aa}vel r{\aa}dgivende ingeni{\o}rer som VVS-installat{\o}rer, da forebyggelse af korrosionsskader kan og skal ske b{\aa}de ved projektering og udf{\o}relse af installationerne.",
  keywords = "bygningsinstallationer, korrosion",
  author = "Statens Byggeforskningsinstitut",
  note = "Udsolgt. Afl{\o}st af SBI-anvisning 129",
  year = "1973",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-563-0113-8; 87-563-0113-8",
  series = "SBi-anvisning",
  number = "95",
  publisher = "SBI forlag",

  }

  Byggeforskningsinstitut, S 1973, Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer. SBi-anvisning, no. 95, SBI forlag, København.

  Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer. / Byggeforskningsinstitut, Statens (Publisher).

  København : SBI forlag, 1973. 74 p. (SBi-anvisning; No. 95).

  Research output: Book/ReportBookResearch

  TY - BOOK

  T1 - Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer

  A2 - Byggeforskningsinstitut, Statens

  N1 - Udsolgt. Afløst af SBI-anvisning 129

  PY - 1973

  Y1 - 1973

  N2 - I mange VVS-installationer er det vigtigt, at man ved konstruktion og materialevalg også tager hensyn til de anvendte metallers korrosionsforhold, da man i modsat fald på kort tid kan få skader i en ellers udmærket fungerende installation. I denne publikation gennemgås de fleste af de korrosionsskader, der kan forekomme i vandanlæg (brugsvand, central- og fjernvarmevand, blødgjort vand), i luftkonditioneringsanlæg, afløbsinstallationer og gas- og fyringsanlæg. Beskrivelsen af skaderne og deres forebyggelse henvender sig til såvel rådgivende ingeniører som VVS-installatører, da forebyggelse af korrosionsskader kan og skal ske både ved projektering og udførelse af installationerne.

  AB - I mange VVS-installationer er det vigtigt, at man ved konstruktion og materialevalg også tager hensyn til de anvendte metallers korrosionsforhold, da man i modsat fald på kort tid kan få skader i en ellers udmærket fungerende installation. I denne publikation gennemgås de fleste af de korrosionsskader, der kan forekomme i vandanlæg (brugsvand, central- og fjernvarmevand, blødgjort vand), i luftkonditioneringsanlæg, afløbsinstallationer og gas- og fyringsanlæg. Beskrivelsen af skaderne og deres forebyggelse henvender sig til såvel rådgivende ingeniører som VVS-installatører, da forebyggelse af korrosionsskader kan og skal ske både ved projektering og udførelse af installationerne.

  KW - bygningsinstallationer

  KW - korrosion

  M3 - Bog

  SN - 978-87-563-0113-8; 87-563-0113-8

  T3 - SBi-anvisning

  BT - Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer

  PB - SBI forlag

  CY - København

  ER -

  Byggeforskningsinstitut S. Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer. København: SBI forlag, 1973. 74 p. (SBi-anvisning; No. 95).