Kortlægning af bæredygtigt byggeri

Harpa Birgisdottir, Lone Hedegaard Mortensen, Klaus Hansen, Søren Aggerholm

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

Formålet med rapporten har været at bidrage med viden om bæredygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Der fremlægges en kortlægning af europæiske og danske indsatser samt en analyse af en række nutidige bæredygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en række af de vigtigste begreber inden for bæredygtigt byggeri.

Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.
Original languageDanish
PublisherSBI forlag
Number of pages91
ISBN (Electronic)978-87-92739-28-5
Commissioning bodyEnergistyrelsen
Publication statusPublished - 2013
SeriesSBI
Number09
Volume2013

Keywords

  Cite this

  Birgisdottir, H., Mortensen, L. H., Hansen, K., & Aggerholm, S. (2013). Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI forlag. SBI, No. 09, Vol.. 2013
  Birgisdottir, Harpa ; Mortensen, Lone Hedegaard ; Hansen, Klaus ; Aggerholm, Søren. / Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI forlag, 2013. 91 p. (SBI; No. 09, Vol. 2013).
  @book{86803f693cec488397f1614b2055ac11,
  title = "Kortl{\ae}gning af b{\ae}redygtigt byggeri",
  abstract = "Form{\aa}let med rapporten har v{\ae}ret at bidrage med viden om b{\ae}redygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme b{\ae}redygtigt byggeri i Danmark. Der freml{\ae}gges en kortl{\ae}gning af europ{\ae}iske og danske indsatser samt en analyse af en r{\ae}kke nutidige b{\ae}redygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en r{\ae}kke af de vigtigste begreber inden for b{\ae}redygtigt byggeri.Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.",
  keywords = "b{\ae}redygtigt byggeri",
  author = "Harpa Birgisdottir and Mortensen, {Lone Hedegaard} and Klaus Hansen and S{\o}ren Aggerholm",
  year = "2013",
  language = "Dansk",
  publisher = "SBI forlag",

  }

  Birgisdottir, H, Mortensen, LH, Hansen, K & Aggerholm, S 2013, Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI, no. 09, vol. 2013, SBI forlag.

  Kortlægning af bæredygtigt byggeri. / Birgisdottir, Harpa; Mortensen, Lone Hedegaard; Hansen, Klaus; Aggerholm, Søren.

  SBI forlag, 2013. 91 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Kortlægning af bæredygtigt byggeri

  AU - Birgisdottir, Harpa

  AU - Mortensen, Lone Hedegaard

  AU - Hansen, Klaus

  AU - Aggerholm, Søren

  PY - 2013

  Y1 - 2013

  N2 - Formålet med rapporten har været at bidrage med viden om bæredygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Der fremlægges en kortlægning af europæiske og danske indsatser samt en analyse af en række nutidige bæredygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en række af de vigtigste begreber inden for bæredygtigt byggeri.Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.

  AB - Formålet med rapporten har været at bidrage med viden om bæredygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Der fremlægges en kortlægning af europæiske og danske indsatser samt en analyse af en række nutidige bæredygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en række af de vigtigste begreber inden for bæredygtigt byggeri.Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.

  KW - bæredygtigt byggeri

  M3 - Rapport

  BT - Kortlægning af bæredygtigt byggeri

  PB - SBI forlag

  ER -

  Birgisdottir H, Mortensen LH, Hansen K, Aggerholm S. Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI forlag, 2013. 91 p. (SBI; No. 09, Vol. 2013).