Abstract

I "BØRN KUNST KULTUR – i en hverdag der dur" sætter forskere, kultureksperter, lærere, pædagoger og kunstnere fokus på kunst og kulturs betydning for børns udvikling. Bogen rummer desuden en lang række eksempler på konkrete aktiviteter, links og litteraturhenvisninger. Denne artikel er i kapitel 5, og kan hentes via link.
Original languageDanish
Publication date2013
Publication statusPublished - 2013

Cite this

@misc{93d1768b4f6e40aa97c08487c3140fa3,
title = "Kreativitet er for alle: Overkreativitet er uinteressant",
abstract = "I {"}B{\O}RN KUNST KULTUR – i en hverdag der dur{"} s{\ae}tter forskere, kultureksperter, l{\ae}rere, p{\ae}dagoger og kunstnere fokus p{\aa} kunst og kulturs betydning for b{\o}rns udvikling. Bogen rummer desuden en lang r{\ae}kke eksempler p{\aa} konkrete aktiviteter, links og litteraturhenvisninger. Denne artikel er i kapitel 5, og kan hentes via link.",
author = "Pedersen, {Lene Tanggaard}",
note = "Side 10-12",
year = "2013",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Kreativitet er for alle : Overkreativitet er uinteressant. / Pedersen, Lene Tanggaard.

2013, .

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Kreativitet er for alle

T2 - Overkreativitet er uinteressant

AU - Pedersen, Lene Tanggaard

N1 - Side 10-12

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - I "BØRN KUNST KULTUR – i en hverdag der dur" sætter forskere, kultureksperter, lærere, pædagoger og kunstnere fokus på kunst og kulturs betydning for børns udvikling. Bogen rummer desuden en lang række eksempler på konkrete aktiviteter, links og litteraturhenvisninger. Denne artikel er i kapitel 5, og kan hentes via link.

AB - I "BØRN KUNST KULTUR – i en hverdag der dur" sætter forskere, kultureksperter, lærere, pædagoger og kunstnere fokus på kunst og kulturs betydning for børns udvikling. Bogen rummer desuden en lang række eksempler på konkrete aktiviteter, links og litteraturhenvisninger. Denne artikel er i kapitel 5, og kan hentes via link.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -