Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer

En kort oversigt : Rapport I 67

Rune Brincker

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

Denne rapport blev til på en uges tid i begyndelsen i april måned 1981. Anledningen var en ansøgning til STVF om støtte til en eksperimentel fortsættelse af arbejdet med revner i viseoelastiske materialer, og rapporten skulle tjene som oversigtsrap port over det arbejde, som var udført på området, og som lå til grund for ansøgningen hos STVF, men som på daværende tidspunkt endnu ikke var færdigdokumenteret.
Original languageDanish
PublisherAfdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole
Number of pages24
Publication statusPublished - 1981
Externally publishedYes
SeriesABK : Serie I
Number67
ISSN0106-0139

Cite this

Brincker, R. (1981). Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer: En kort oversigt : Rapport I 67. Afdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole. ABK : Serie I, No. 67
Brincker, Rune. / Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer : En kort oversigt : Rapport I 67. Afdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole, 1981. 24 p. (ABK : Serie I; No. 67).
@book{b3b12590782011dca8ed000ea68e967b,
title = "Line{\ae}rt viscoelastiske revneudbredelsesproblemer: En kort oversigt : Rapport I 67",
abstract = "Denne rapport blev til p{\aa} en uges tid i begyndelsen i april m{\aa}ned 1981. Anledningen var en ans{\o}gning til STVF om st{\o}tte til en eksperimentel forts{\ae}ttelse af arbejdet med revner i viseoelastiske materialer, og rapporten skulle tjene som oversigtsrap port over det arbejde, som var udf{\o}rt p{\aa} omr{\aa}det, og som l{\aa} til grund for ans{\o}gningen hos STVF, men som p{\aa} dav{\ae}rende tidspunkt endnu ikke var f{\ae}rdigdokumenteret.",
keywords = "viscoelasticitet, revnespidstilstand, krybning, brudkriterier, revnemodeller",
author = "Rune Brincker",
year = "1981",
language = "Dansk",
publisher = "Afdelingen for B{\ae}rende Konstruktioner : Danmarks Tekniske H{\o}jskole",

}

Brincker, R 1981, Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer: En kort oversigt : Rapport I 67. ABK : Serie I, no. 67, Afdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole.

Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer : En kort oversigt : Rapport I 67. / Brincker, Rune.

Afdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole, 1981. 24 p. (ABK : Serie I; No. 67).

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer

T2 - En kort oversigt : Rapport I 67

AU - Brincker, Rune

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Denne rapport blev til på en uges tid i begyndelsen i april måned 1981. Anledningen var en ansøgning til STVF om støtte til en eksperimentel fortsættelse af arbejdet med revner i viseoelastiske materialer, og rapporten skulle tjene som oversigtsrap port over det arbejde, som var udført på området, og som lå til grund for ansøgningen hos STVF, men som på daværende tidspunkt endnu ikke var færdigdokumenteret.

AB - Denne rapport blev til på en uges tid i begyndelsen i april måned 1981. Anledningen var en ansøgning til STVF om støtte til en eksperimentel fortsættelse af arbejdet med revner i viseoelastiske materialer, og rapporten skulle tjene som oversigtsrap port over det arbejde, som var udført på området, og som lå til grund for ansøgningen hos STVF, men som på daværende tidspunkt endnu ikke var færdigdokumenteret.

KW - viscoelasticitet

KW - revnespidstilstand

KW - krybning

KW - brudkriterier

KW - revnemodeller

M3 - Rapport

BT - Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer

PB - Afdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole

ER -

Brincker R. Lineært viscoelastiske revneudbredelsesproblemer: En kort oversigt : Rapport I 67. Afdelingen for Bærende Konstruktioner : Danmarks Tekniske Højskole, 1981. 24 p. (ABK : Serie I; No. 67).